Niğde'de öğretmen ve öğrenciler konser verdi Niğde'de öğretmen ve öğrenciler konser verdi

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen sergi açılışına İlçe Kaymakamı Mehmet Yavuz, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran İlçe Emniyet Müdürü Caner Öz, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Aner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru ve çok sayıda sanat sever Bor halkı katıldı.
Bor Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 1-7 Haziran “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri kapsamında Moda tasarım ve giyim, Ahşap boyama, Rolyef, Alevde Cam Boncuk gibi kurslarda kursiyerlerimiz tarafından üretilen el emeği göz nuru ürünler sergilendi. Bor Halk Eğitimi Merkezi olarak amacımız, kursiyer sayısının artmasının yanı sıra, bünyemizdeki kurs çeşitliliğini çoğaltmak ve niteliklerini yükseltmektir. Öğrenmek için hiçbir zaman geç değildir. Bor Halk Eğitimi Merkezinde herkese göre mutlaka bir kurs vardır”denildi.
Uluslararası 148 ülkede yapılan sergilere katılım sağlayarak ülkemizi temsil eden eğitmen Nazan Atmaca Eta ve tüm öğretmen, öğrenci, kursiyerlerin eserleri yoğun ilgi gösterdi.