Başkan Özdemir’den Öğrencilere Tercih Çağrısı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre tercih yapacak olan tüm öğrencileri Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'ni tercih etmeye çağırdı. Özdemir, yaptığı açıklamada, Niğde'nin yurt sorunu olmayan, sakin ve güzel bir şehir olduğunu belirterek, öğrencilere her türlü imkânın sağlandığını ifade etti. Başkan Özdemir, Niğde Belediyesi olarak öğrencilerin yanında olduklarını da vurguladı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencilere yönelik bir çağrıda bulundu. Özdemir, tercih yapacak olan tüm öğrencileri Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'ni tercih etmeye davet etti. Niğde'nin yurt sorunu olmayan bir şehir olduğunu belirten Özdemir, öğrencilere sakin ve güzel bir şehirde eğitim alma fırsatı sunduklarını dile getirdi.

 

BARINMA SORUNU YOK

Öğrencilerin her türlü imkândan faydalanabileceği bir şehir olan Niğde'nin, sosyal ve kültürel açıdan da zengin bir yer olduğunu vurgulayan Başkan Özdemir, öğrencilere sundukları imkânlar hakkında bilgi verdi. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi bünyesinde bulunan yurtlar sayesinde öğrencilerin barınma sorunu yaşamayacaklarını belirten Özdemir, öğrencilerin rahat ve güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürebileceklerini ifade etti.

 

Şehitlerin isimleri okullarda yaşatılacak Şehitlerin isimleri okullarda yaşatılacak

BELEDİYE OLARAK ÖĞRENCİLERİN YANINDAYIZ

Niğde'nin öğrencilere sunduğu imkânların yanı sıra, eğitim kalitesiyle de öne çıktığını dile getiren Başkan Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nin alanında uzman akademisyenleri ve modern eğitim olanaklarıyla öğrencilere kaliteli bir eğitim sunmaya devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Niğde Belediyesi olarak öğrencilerin yanında olduklarını ve her türlü desteği sağladıklarını vurgulayan Özdemir, öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim alabilmeleri için çalıştıklarını ifade etti.

Öğrencilere Niğde'yi tercih etmeleri durumunda yanlarında olacaklarını ve şehirdeki imkânları en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olacaklarını söyleyen Başkan Özdemir; Öğrencilerin geleceğe umutla bakmalarını tavsiye ederek, başarılar diledi.

Editör: Selim GÖKEL