Şampiyon Niğde Belediyespor'a Muhteşem Karşılama Şampiyon Niğde Belediyespor'a Muhteşem Karşılama

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Erzurum’da düzenlenen Kayak Türkiye Şampiyonasından 2 altın madalya ile dönen Niğde Belediyespor Kulübü sporcusu Ebru Tuncer’i tebrik ederek, milli sporcumuza 21 Şubat’ta Estonya’da başlayacak olan Gençler Dünya Şampiyonasında da başarı diledi.

Niğde Belediyespor Kulübü sporcularından, Niğde’mizin gururu Ebru Tuncer, Erzurum’da düzenlenen Kayak (Biatlon) Türkiye Şampiyonasında 2 altın madalya birden kazandı.

Şampiyonluklara abone olan milli sporcumuz Ebru Tuncer, 14-16 Şubat tarihleri arasında, 13 ilden 94 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Kayak şampiyonasında, 19 yaş üstü kadınlar kategorisinde rakiplerini geride bırakarak zirvedeki yerini aldı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediyespor Kulübü sporcularından Ebru Tuncer’in ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettiği başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirtti.

NİĞDELİ MİLLİ SPORCUMUZ DÜNYA ŞAMPİYONASINA KATILIYOR

Ebru Tuncer’in yarın (21 Şubat 2024) Estonya’da başlayacak olan ve yaklaşık 10 gün sürmesi öngörülen Gençler Dünya Şampiyonasında da ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını belirten Belediye Başkanı Özdemir, “Milli sporcumuz Ebru Tuncer’i başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Ülkemizin, Niğde’mizin ve Niğde Belediyespor’umuzun milli gururu haline gelen Ebru Tuncer’in başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Niğde Belediyesi bünyesinde kurdukları Niğde Belediyespor Kulübünün farklı branşlarda önemli başarılara imza attığına değinen Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Hem ferdi müsabakalar hem de takım halindeki müsabakalarda mücadele eden sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan antrenör Mustafa İlçin de Milli Sporcu Ebru Tuncer’i başarılarından dolayı tebrik ederek, Tuncer’in 21 Şubat-3 Mart tarihleri arasında Estonya’da gerçekleştirilecek olan Gençler Dünya Şampiyonasında da başarılı sonuçlar alacağına inandıklarını ifade etti.

Editör: Selim GÖKEL