Niğde’de doktora zorla ilaç yazdırmak isteyen Suriyeli  hasta doktor ilaç yazmayınca  yumrukla saldırarak yaraladı.

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Polikliniğinde gelen randevusuz Suriyeli hasta zorla  Noroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Halil ibrahim Akçay’a ilaç yazdırmak istedi. Doktorun “biraz bekleyin demesi” üzerine yumrukla saldırdı. Güvenlik görevlilerin gelmesiyle Suriyeli hasta etkisi hale getirildi.  Suriyeli hasta polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Altunhisar'da Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Çalışmalar Altunhisar'da Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Çalışmalar

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yakup Çetinkaya olayla ilgili şunları dedi: “Nöroloji Polikliniğinde randevusu olmayan yabancı uyruklu hasta zorla ilaç yazdırmaya çalışmış ve beklemek istemediğini belirterek doktorumuza ve sağlık çalışanlarımıza saldırmıştır. Doktorumuzun yaralandığı olayda, hastanemizde de hasar oluşmuştur! Etik dışı talepler kabul edilemez! Doktorumuza geçmiş olsun diyor bu tür insanlık dışı olayların bir daha olmamasını temenni ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim