Niğde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu operasyonu yaptı. Operasyon sonucunda 23 şahıs göz altına alındı.

 

Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama da “ İlimiz Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince çevre illerden temin etmiş oldukları uyuşturucu maddeleri ilimizde kullanıcı şahıslara satan sokak satıcılarına yönelik olarak başlatılan çalışmalar sonucunda, 10/01/2013 ve 16/01/2013 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda toplam 23 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yakalanan şahısların ikamet, işyeri üst ve araçlarında yapılan aramalarda;

- 3667 gram esrar maddesi,

-650 gram eroin maddesi

-92 adet uyuşturucu nitelikli hap

-58 gram  kenevir tohumu

            -4 adet hassas terazi ele geçirilerek el konulmuştur.

 

         Yapılan operasyonlar sonucu uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak suçundan gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilmiş olup, şahıslardan 13’ ü  tutuklanmış, 10­  şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

        

         İl merkezi ve ilçelerimizde uyuşturucu madde satan ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalarımız artarak devam edecektir”. denildi.


 






Editör: TE Bilişim