Niğde KOM Şube Ekipleri Niğde, Bor,Kemerhisar, Konaklı Kasabası ve Adana’da önceden tespit edilen yerlere eş zamanlı planlı operasyon yaptı.
 
Niğde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz gün sabah erken saatlerde gümrük kaçağı sigara taşımacılığı yapan, pazarlayan ve perakende satışta bulunan bir çok yere operasyon yaptı.
 
Geçtiğimiz gün sabah erken saatlerde eş zamanlı olarak yapılan planlı operasyon Niğde, Bor, Kemerhisar, Konaklı Kasabası ve Adana ilinde gerçekleştirildi.
 
Cumhuriyet Başsavcığılından alınan izinle Niğde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çıkar amacı ile suç örgütü kurmak, gümrük kaçağı sigaraları piyasa sürmek şüphesi ile 19 kişiyi göz altına aldı. Gözaltına alınanların Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğünde yapılan ilk sorgularından sonra 7 si serbest bırakılırken, 12 kişi ise Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.
Operasyonda 25 binin üzerinde gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, bu sigaraların 10 bin kadarı Bor İlçesinde ele geçirildi.
 
Operasyonla ilgili soruşturma sürüyor.
 
Editör: TE Bilişim