İlimiz Niğde’de Dolandırıcılık, evden hırsızlık, güvenli internet, trafik gibi birçok konunun görüşüldüğü “Huzur ve Güvenlik Toplantısı” Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Kurum Müdürleri ile Niğde Merkez Mahalle ve Merkeze Bağlı Belde Mahalle Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının amacının Muhtarlar ve Vatandaşlarla bir araya gelerek mahallelerde yaşanan güvenlik sorunlarının konuşularak çözüme kavuşturulması olduğunu belirten Vali Ertan Peynircioğlu, “Vatandaşlarımız tarafından siz muhtarlarımıza aktarılan güvenlik ve asayişle ilgili sorunların, önerilerin ve taleplerin konuşulması için bugün bir araya geldik.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir aile ortamında yaşamaları, ilimizi daha güzel, yaşanabilir bir yer haline getirebilmek için Yerel İdareler, Muhtarlar ve Vatandaşlar olarak birlikte hareket edebilmemiz açısından toplantılarımız yararlı olacaktır.” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen toplantıda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ekiplerince bilgilendirme sunumu yapıldı.

Editör: TE Bilişim