Niğde - Sazlıca - Bor Çevre Yolu’nda trafik kazası meydana geldi. Kazada 5 kişi yaralandı


Haber: Erdal GÜÇER



 Bayram dönüşleri başladı, ne yazık ki kazalarda. Bayramın 3. günü saat 20.30 sıralarında Çevre Yolu’nda meydana gelen kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı, ancak maddi hasar büyük.

Çevre Yolu’nu kullanarak Sazlıca Kasabası istikametinden Bor İlçesi istikametine  seyir halinde olan ve Yusuf Ö.’nün kullandığı 06 KB 0535 plakalı araç, Toki kavşağına 300 metre kala, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Edindiğimiz bilgiye göre sürücü Yusuf Ö.  karşı yönden gelen aracın uzun farlarının yanmasından dolayı önündeki virajı fark etmeyerek direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yol ortasında bulunan refüj boşluğuna düştü. Refüj boşluğuna giren ve  duramayan araç taklalar atarak karşı şeride geçti.

Kaza sırasında araçta bulunan Yusuf Ö.(44), Döndü Ö.(40), Seda Ö.(20), Emre Ö.(14) ve Fatma K.(18) olayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıları Bor İlçe Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza yapan araç çekici ile yoldan kaldırılarak yol trafiğe açıldı.

Editör: TE Bilişim