Niğde'de  Kayseri yolu DİTAŞ Kavşağında Trafik Kazası meydana geldi. Kazada araçda yangın çıkarken araç içinde yaralı gençleri Niğde'de halkın adamı olarak bilinen Servet Yüksel kurtardı. 

Niğde eski Kayseri yolu üzerinde Ditaş Kavşağında 51 EN 181 Plakalı otomobil  ışıklarda duran 51 HU 432 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile kaldırıma fırlayan araçta yangın çıktı.  Alevlenen otomobilde bulunan yaralı 3 genc sıkışarak dışarı çıkamadı. Olayı gören vatandaşlar yanan otomobilin patlayacağı düşüncesi ile otomobile yaklaşmazken, olay yerinde bulunan Niğde'de halkın adamı olarak bilinen Servet Yüksel hemen müdahale ederek yanan otomobilde bulunan  3 genci otomobilden çıkardı. 

Araçta bulunan askere gidecek 3 genci hayatını tehlikeye atarak kurtaran Halkın Adamı Servet Yüksel olayı şöyle anlattı ; 
Niğde istikametinden eski Kayseri yoluna doğru seyir halinde iken, bir aracın kırmızı ışıkta kaza yapıp, yanmakta olduğunu gördük. Vatandaşlar kaza yapan araçtaki insanları çıkarmak istiyordu ancak, araç alev aldığı için ve araçta patlama tehlikesi olduğu için vatandaşların kaza yapan araca yaklaşmadıklarını  fark ettik. Bu sırada hemen aklıma petrol istasyonu geldi. Ben de koşup istasyondan  getirdiğim yangın söndürme tüpleri ile yanan aracı hep birlikte  söndürdük. Şükürler olsun kaza yapan arkadaşları sağ salim  dışarı  çıkardık. Kazayı 112’ye haber verdik. Kısa sürede itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri de olay yerine  gelerek gerekli müdahalelerini yaptı.   Yaralılar ambulansla  tedavileri için Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma hastanesine götürüldü. Allah herkesten razı olsun. Araçtaki arkadaşları hep birlikte kurtardık. Herkese geçmiş olsun” dedi.

 
Editör: TE Bilişim