Niğde’de 30 Temmuz’da Burak K. Eski eşi Süheyla Yılmaz'ı (28) bıçaklayarak öldürüp eski kayınvalidesi Meral Yılmaz ve kayınbabası Ahmet Yılmaz'ı ise ağır yaralamıştı. Niğde Ömer Halisdemir üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinde 10 gündür tedavi gören Ahmet Yılmaz hayatını kaybetti.

Olay 30 Temmuz 2020 Perşembe günü, gece saatlerinde Şah Süleyman Mahallesi Cabbar Sokak'taki bir apartman dairesinde meydana geldi. Burak K., iddiaya göre ailesiyle birlikte yaşayan eski eşi Süheyla Yılmaz'ın yanına geldi. Bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada Burak K., eski eşi Süheyla Yılmaz, annesi Meral Yılmaz ve babası Ahmet Yılmaz'a bıçakla saldırarak, yaraladı. Olayın ardından şüpheli, evdeki 5 yaşındaki kızını da yanına alarak kaçtı. Bağrışmaları duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Süheyla Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı Meral- Ahmet Yılmaz çifti ise yapılan ilk müdahalenin ardından Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Şüpheli Burak K.' Polisler tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Ağır yaralı olarak Ömer Halisdemir üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesine kaldırılan Ahmet Yılmaz hastanede 10 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.

Editör: TE Bilişim