Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, suç ve suçluyla mücadelede vatandaşların katkısının suçu önleme noktasında ciddi katkı sağladığını ve 155’in aktif olarak kullanılması emniyet görevlilerinin işlerini daha hızlı yapmalarına yardımcı olacağını ifade etti.

Cebeloğlu, “Polisimizin görevini daha etkin yapabilmesi için vatandaşlarımızın da daha duyarlı olması gerekiyor. Çevrelerinde gördükleri herhangi olumsuz bir olayı derhal emniyet mensuplarına bildirerek onlara yardımcı olmaları gerekiyor. 155’in aktif olarak kullanılması emniyet görevlilerinin işlerini daha hızlı yapmalarına yardımcı olacaktır

Vatandaşlardan şüpheli birini gördükleri zaman polise haber vermelerini isteyen Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, “Niğde halkımıza şunu söylemek istiyoruz. Mevsimin yaz olması nedeniyle mala karşı işlenen suçlarda biz gerekli tedbirleri aldık. Vatandaşlarımızda kendi sokaklarında mahallerinde tanımadıkları bilmedikleri veya şüphelendikleri  şahısları 112 ve 155 aracılığı ile bize bildirirlerse hırsızlıkla  ve mala karşı suçlarla mücadelelerde bize ciddi bir katkı sağlayacaklardır. Bunu Niğdeli vatandaşlarımızdan özellikle istiyorum. Rica ediyoruz. Bunlar bizler için önemli onlardan gelen her türlü bilgi anında ekipler sevk edilmek suretiyle değerlendiriliyor. Suçu önleme noktasında çok ciddi katkı sağlanıyor. Bunu Niğdeli vatandaşlarımızdan öncelikle rica ediyorum bu bizler için suç ve suçluyla mücadelede önemlidir” dedi. 

Cebeloğlu, “Huzur ve güvenlik için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenlik için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız” dedi.
 
Editör: TE Bilişim