Niğde Bor yolu üzerinde Ahmet Kuddusi Mahallesi giriş kavşağında   motosiklet ile otomobil çarpıştı, kaza da 1 kişi ağır yaralandı.

 

Haber : Afşin TÖREN – Borhaber.net Özel

 

 VİDEO GÖRÜNTÜSÜ AŞAĞIDA

 

Edindiğimiz bilgiye göre  ; Bu gün 17:30 saatlerinde Niğde Bor Yolu üzerinde Ahmet Kuddusi Mahallesi giriş kavşağında meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Bor’dan Niğde istikametine giden E. Ş. (22) yönetimindeki  06 AK 62..  Plakalı araç ile Ahmet Kuddusi Mahallesi yönünden gelerek  kavşaktan yola çıktığı bilgisi edinilen  M.C.(19) yönetimindeki motosiklet kavşakta kaza yaptı. Kaza’da M.C.(19)  yağır yaralanırken, motosiklet  50 metre ileriye sürüklendi.

KAZA BOR’DA AMBULANS NİĞDE’DEN GELDİ , VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ.

Trafik kazasında motosiklet sürücüsü M.C. uzun süre hareketsiz olarak  olay yerinde bekledi.  112 Acil Servis  uzun Ambulanslarının geç gelmesi vatandaşların tepkisini çekti. 112 Acil Servis’i arayan vatandaşlar telefonun meşgül olduğunu fark ettiler. Kaza Bor İlçe’sine çok yakın olmasına rağmen  olay yerine Polis Ekipleri geldi ama hala Bor İlçesinde 112 Acil Servis Ambulansı gelmedi. Olaydan yaklaşık 20 dakika sonra  Niğde yönünden Ambulans geldi ve yerde hareketsiz şekilde yatan  M.C. Niğde Devlet Hastanesine götürüldü.

 

Yaralı ambulansa yerleştirilirken vatandaşlar ambulansın geç gelmesine tepki gösterdi.  M.C. aslen Obruk köylü olup, Bor İlçesi Ahmet Kuddusi Mahallesinde ikamet etmekte idi.

 

Olayla ilgili soruşturma açıldı.


NOT ; Hemen hemen hergün bu görüntüler,  bundan Bor Yöneticileri rahatsız olmuyor mu? 
Diğer yandan, Bor İlçesinde Motosiklet kaynaklı trafik kazalarının çok olması vatandaşları tedirginliğe sevk ediyor. Yaz girerken, Polis Ekiplerinin motosikletlere yönelik uygulaması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyordu. Ancak edindiğimiz bilgiye göre polise yapılan yerel siyasi baskılar sonucu motosiklet uygulamasından ve cadde üzerine uzun süreli park yasağından da vaz geçildi...

ANKETİMİZ VARDI... SONUÇU GÖRMEK VE OY KULLANMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

?Bor’da Motor fazlalığı nasıl önlenir?


www.borhaber.net/anketler.html

 

Editör: TE Bilişim