Niğde AFAD ekipleri Ağustos ayı içerisinde Trafik Kazası, Orman Mera ve Anız Yangını, Göçük, Kuyuya Düşme, Hayvan Kurtarma gibi 37 olaya müdahale etti.
Niğde AFAD müdürlüğünden yapılan açıklama da,  Ağustos ayı içerisinde Arama ve Kurtarma Personelimiz 37 olaya müdahale etmiştir. Ağustos ayı içerisinde Arama ve Kurtarma Personelimiz 37 olaya müdahale etmiştir. Ağustos ayında ilimizde meydana gelen ve ekibimizin müdahale ettiği olay türleri Trafik Kazası 8,  Göçük 1, Kuyuya Düşme 1, Hayvan Kurtarma 2, mahsur kalma 2 ve diğerleri Orman, Mera, Hazine ,Anız Yangını olmak üzere toplam 37  olaya müdahale edilmiştir. AFAD ekipleri tarafından müdahale edilen olaylar da Sağ olarak kurtarılanların sayısı 2, Yaralı olarak kurtarılanların sayısı 10, Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayı 6 ve kurtarılan hayvan sayısı ise iki tanedir.
AFAD Müdürü Şevki Türk, AFAD ekiplerimiz zor şartlara aldırmadan gece gündüz 24 saat mahsur kalan vatandaşlarımızın hizmetine gidiyorlar. Buradan AFAD ekiplerimize yoğun geçen kış şartlarında da dondurucu soğuklarda da vatandaşın yardımına koşan ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim