Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü  Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; 6 ayrı motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 11  şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu 6 motosiklet sahiplerine teslim edildi.
3 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 3 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu hayvan ve motosiklet de sahiplerine teslim edildi.
2  ayrı işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2  şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı, suça konu 179 adet kitap ve ilgili malzemeler sahiplerine teslim edildi.
2 ayrı oto hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli şahıs,  yine 2 ayrı bisiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalandı biri çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Suç eşyasının satın alınması olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak, suça konu bisiklet sahibine teslim edildi.
Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalandı.
Yapılan açıklamada;" İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir. " ifadelerine yer verildi.

 

81 ilde uyuşturucu operasyonu 81 ilde uyuşturucu operasyonu
Editör: TE Bilişim