Borhaber.net  sitemiz Genel Yayın Yönetmeni  Burcu Çopur’un eşi Niğde Emniyet Müdürlüğünde Sivil Memur olarak görev yapan aynı zamanda Emniyet Teşkilatı Sivil Personel Sendikası İl Temsilcisi Şerafettin Çopur 19.08.2016 günü mesai bitiminde Emniyet Genel Müdürlüğünden gönderilen bir yazı ile açığa alınmıştı. Açığa alınmasının ardından Şerafettin Çopur ve eşi Burcu Çopur açığa alınma gerekçesini araştırdı. Gerek kendi imkanları ile gerekse bürokrat ve siyasiler aracılığı ile teyit edilerek  açığa alındığından 2 gün sonra açığa alınma gerekçesi öğrenildi.  

Şerafettin Çopur’un açığa alınma gerekçesi;

Niğde Emniyet Müdürlüğünde görevli Şerafettin Çopur’un eşi Borhaber.net sitesi Genel Yayın Yönetmeni Burcu Çopur’un Asyabank’ta hesabı olduğu  bu nedenle eşinin açığa alındığı öğrenildi.

Burcu Çopur’un yerini dahi bilmediği Asyabank’ta hiç hesabı olmadı. Açığa alınan eşi Şerafettin Çopur’un da söz konusu banka da  hiç hesabı olmadı. Bu konuda BDDK’nın el koyduğu Asyabank’tan hesaplarının olmadığına dair 25.08.2016 tarihli yönetici ve uzman imzalı yazı alındı. (yazılar aşağıda)

Hesap olmadığı halde, hesap açılmış iddiası ile idari soruşturma için müfettiş beklenirken,  Şerafettin Çopur  dün gece yayınlanan OHAL kapsamında 672 sayılı KHK. ile 24 yıllık memuriyet görevinden ihraç edildi.

Polis ifadesi, Adli yargı, İdari yargı, soruşturma, ifade ve savunma hakkı olmaksızın yapılan ihraç işlemi,  yine FETÖ örgütünün tam bir kumpasıdır.  Niğde’deki  FETÖcü ÜST AKIL borhaber.net sitemiz üzerinden Şerafettin Çopur üzerine kumpas operasyonu yapmıştır.  

Niğde’de Fethullahçı Terör Örgütü’nün üst aklına ulaşmak…  Niğde’de, bugüne kadar olduğu gibi eften, püften değil  gerçekten  bu terör örgütünü çözmek  için,  şuan bizce net olan ve  detaylarına şimdilik girmediğimiz bu kumpası kuranların  bulunması, bilinmesi  yeterlidir.

Niğde'de OHAL yetkilisi, Sayın Valimiz Ertan Peynircioğlu ve Sayın Cumhuriyet Başsavcımızın hassasiyeti, Niğde Baro Başkanlığı avukatlarının takibi yeterli olacaktır. Aksi durumda yapılan randevu talebi doğrultusunda, (
482696)  zamanında,   Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ileti yolları seçilecektir.

Kamuoyuna ve ilgililere saygıyla duyurulur.


Borhaber.net site yönetimi



Ayrıca, direk açığa alınma ile ilgili olmasa da, Şerafettin Çopur'un tek hesabı ve kredi kartı olan İş Bankasından 2012 yılbaşından bu güne kadar olan bütün harcama ve ödeme bilançosu temin edilmiş, mahsurlu hiç bir ödemesi de görülmemiştir. 
 
Editör: TE Bilişim