3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen Program Altunhisar Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Altunhisar Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, Altunhisar Belediye Başkanı Vedat Kirazcı, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran'ın da katıldığı etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, konuşan Altunhisar Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, Belediye Başkanı Vedat Kirazcı ve Kahraman Doygun 3 Aralık Engelliler Gününü Kutlayarak, ”Engelli kardeşlerimiz için devlet adeta seferber oldu. Bizler bu işi sadece bu güne sığdırmıyoruz. Her zaman engelli kardeşlerimizin hizmetinde olan kardeşlerimiz var. Her zaman yanınızda olacağız, sevgili kardeşlerimizin duasını alacağız. Bazen kurumlarına gidiyoruz, bazen karşılaşıyoruz, değer veriyoruz. Öyle yapmacık, günü birlik değer değil; ileriye dönük, engellerin hareketle nasıl aşılacağı konusunda beraber yürüyoruz, beraber yürüyeceğiz Allah’ın izniyle. Sizleri seviyoruz, hayat sizinle güzel, sizler ile olduğumuz zaman hayat çok daha güzel. Sizlerle yan yana olduğumuz zaman inanın mutluluk artıyor, enerjimiz artıyor. O yüzden sizlere değer veriyoruz ve her zaman tavsiyelerinizi, önerileriniz, makul olan isteklerinizi yerine getirmek için bizler canı gönülden mücadele edeceğiz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Özel Güven Bakım Merkezinde ve Altunhisar Rehabilitasyon Merkezinde kalan engelli vatandaşların çok sayıda gösterileri sunuldu. Programa katılan herkes yapılan tüm etkinlikleri taktirle karşıladılar. Özel Güven Bakım Merkezi sahibi İş Adamı Neşet Doygun, Kurucu Müdür Kahraman Doygun, Genç İş Adamı Yılmaz Doygun programa katılan tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti. Program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Editör: TE Bilişim