Yorum Haber: Selim GÖKEL

Ak Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak'ın dün istifasının ardından bugünde Ak Parti Kadın Kolları Niğde İl Başkanı Gülsüm Temur görevinden istifa ettiğini açıkladı. Açıklaması aşağıda. 

İstifa eden her iki eski başkanında açıklaması birbirine çok yakın. Niğde ile ilgili herhangi bir durumdan bahsetmezlerken, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ve şükranlarını sundular.  Yerel ve genelde olumsuz bir mesaj vermediler. 

Gerek Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, gerekse Kadın Kolları İl Başkanı Gülsüm Temur  bir nevi doyum! noktasına ulaştılar. 

İstifalarının asıl sebebinin ise Niğde'da Ak Parti Teşkilatında Parti içi dengelerin yeniden oluşturulması ile ilgili olduğunu düşünüyorum. 

Niğde Ak Parti'de son dönemde, İl Başkanı değişti, Gençlik Kolları Başkanı değişti, şimdi merkez ilçe başkanı ve kadın kolları başkanı da değişti. 

Ak Parti Niğde Teşkilatı İl Başkanlığından gelerek Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmuş bir  Emrah Özdemir var. Yıllarca belediye encümen toplantılarında hemen solunda oturan meclis üyesi de İl Başkanı Mustafa Özdemir idi, Gençlik kolları başkanı da ona keza... 

Başkan Emrah Özdemir, Niğde siyasetini öğrendiği gibi, nihayetinde belli gruplara! teslim olmadan  Niğde siyasetine de hakim oldu. 

En önemlisi  Ankara siyasetini öğrendi. 

İstifalar bence,  Ak Parti'de çatlak, olumsuzluk vs. değil...

Ak Parti'nin Niğde'de dönüşümüdür. 

Darısı diğer partilere

 ********

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Şafak İstifa Etti Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Şafak İstifa Etti

CHP'nin Teklifi ile Niğde Belediyesinde Yeni Komisyon CHP'nin Teklifi ile Niğde Belediyesinde Yeni Komisyon

BAYRAK YARIŞI... 

AKP Niğde Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur; yaptığı açıklamada istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Temur mesajında; "2016 yılında teslim aldığım bayrağı 2023’te teslim etme zamanı geldi. Bana bu şerefli görevi yapma fırsatı veren Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunarım" dedi.

Temur, açıklamasına şöyle devam etti:

"AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev sürecimiz boyunca elimden geldiğince ilimize taşımaya çalıştık, bundan sonra da taşımaya devam edeceğim. Başta eşim ve ailem olmak üzere birlikte çalıştığımız Genel Merkez Kadın Kolları başkanlarıma, vekillerime, il başkanlarıma, ilçe başkanlarıma, ilçe kadın kolları başkanlarıma, birlikte yol yürüdüğümüz teşkilatıma teşekkür ederim. Bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde partimizin bir neferi olarak durmak yok yola devam." dedi. 

Editör: Selim GÖKEL