Sayın Başkan göreve gelmenizden bu yana haklı, haksız eleştirilere maruz kaldınız. Çalışmalarınızı ve AK partisi belediyecilik anlayışınızı yerel basın yayın organlarıyla ve yaygın medya aracılığıyla defaatle duyurdunuz. Niğde şehrinin öne çıkmış sorunlarına derhal müdahale etme, şehir yaşamına belirli bir kalite ve standart getirme hamleleriniz tüm iyi niyetlerinize rağmen maalesef birçok kereler eleştirildi, eleştiriliyor. Yaptığınız işin doğası gereği bu da gayet normal.
 
     Niğde de yaşayan ve belediye hizmetlerini kullanan her bireyin aldığı hizmetin kalitesini ve aksaklıklarını eleştirmesi, çözüm istemesi en doğal hakkıdır düşüncesiyle bu açık mektubu kaleme alıyorum.  
 
     TOKİ tarafından inşa edilen ve inşaatı yaklaşık iki yıldır aralıksız devam eden “Yeni Niğde Devlet” hastanesi önündeki Kumluca kavşağı etrafında 4 ayı aşkındır yürütülen çalışmaların ne olduğunu bilen yok! Su ve doğal gaz kesintileri günlük hayatımızın bir parçası oldu. Yapılan kazma ve hafırlaştırma çalışmaları sırasında onarılması o denli zor zararlar verildi ki 24 saati aşan kesintiler rutin hale geldi.
 
     Eski Fertek yolu üzerindeki yapılaşma ruhsatlarının sizin döneminizde ne kadarının verildiğini bilmemekle birlikte semtimizin Niğde Sağlık Kompleksi olacağı gerçekliliğinden hareketle emlak yatırımları yönünden cazibe merkezi olma durumunun getirdiği hızlı yapılaşma ve beraberindeki ulaşım sorunlarından başlayan tüm diğer sıkıntıları artarak devam etmekte bilesiniz.
 
    Eski Fertek yolu ve 75. Yıl caddesi  “yeni hastane” de dâhil, Kadın Doğum, Çocuk ve Diş hastanelerinin ulaşım yolu olmasının yanı sıra binlerce seçmenizin gibi ben denizin de ikametlerine ulaşım yoludur. Sayın Başkanım Niğde Şehrül Emini olma hasbiyle bizim de Şehrül Eminimizsiniz. Bizim de Belediye Başkanımızsınız.
 
     Gelin kendi gözlerinizle görün. 75.Yıl Caddesiyle eski Fertek Yolunun kesiştiği kavşak döneminizde düzenlenen çeşit, çeşit çiçeklerle bezenen kavşaklardan hiç birine benziyor mu? Ekmek büfesinin trafik seyrindeki görüş alanını tıkamasından tutunda, arkasındaki boşluğa 10 gün önce biç bir düzenleme yapılmadan alel acele dikilen 28 adet çam fidanının yağan sağanak yağmurlara rağmen şimdiden kurumaya yüz tutması yapılan işin ciddiyetinin göstermesi açısından düşündürücüdür.
 
     Bunca yoğunlukta haberiniz olmaya bilir. Bu açık mektupla Belediye Başkanlığımızı bilgilendiriyorum.75.Yıl Caddesi Eski Fertek Yolu kesişim bölgesi kaldırım ve artıl alanları işgal altında olup hiçbir denetim yapılmamaktadır.
 
     5/6 ay sonra hizmete girecek yeni hastanenin açılışı öncesi “açılışa” katılacak “Devlet Protokolüne” göz boyama kabilinde bir düzenleme elbet yapılacaktır. Gelin İlimizin Sağlık Merkezi durumunda olan bu bölgenin önemine yakışan bir düzenleme yapın. Sonucunda Tedavi gören, nekaat dönemlerini geçiren hastalar, hasta yakınları, sağlık çalışanları pencerelerinden dışarı baktıklarında iç açıcı bir projenin sonucunu görsün. Yaşadıkları o sıkıntılı anlarda bir nebze rahatlamalarını sağlayın. Ebetteki hasta nakli, ambülâns ulaşımının en seri ve güvenilir duruma getirilmesi, kış aylarındaki kayma, savrulma vb. Tehlikelerin de en aza indirilmesini de içeren köklü bir düzenleme gerekmektedir.
 
    Şehrin hiçbir semtinin diğer semtlerden hizmet alım yönünden üstünlüğü olmadığını vurgulaya geldiniz. Doğrudur da. Ancak sağlık her şeyin başıdır. Şehrin hastaneler Kompleksi olma yolun da hızla ilerleyen bölgenin başta ulaşım olmak üzere tüm alt yapısal sorunlarının giderilmesi yönetimiz deki belediyemizin birincil görevleri arasında olması gerekir.
 
     Sayın Başkan yerinde yapılacak gözlem ve incelemelerle konunun sağlık açısından da ne kadar önemli bir ihtiyaç olduğunu gösterecektir. Konuya duyarlılığınızı bekler çalışmalarınızda başarılar dilerim.