Vatan Partisi Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım ; Vatan Partisi olarak seçimlere hazırız^dedi. 

 

Türkiye’miz, bölücü teröre ve arkasındaki küresel güçlere karşı vatan bütünlüğü için mücadele koşullarında seçime gidiyor. Öte yandan borç batağında çırpınan ekonomi, çözüm bekliyor. 

 

7 Haziran seçimi, partimizin ısrarlı uyarılarına rağmen, bölücü terör örgütünü Meclisin göbeğine oturtmuş ve sistemin çıkmazını derinleştirmiştir. Sistemin 7 Haziran çözümü, iki ay geçmeden iflas etmiştir. Türkiye tarihinde, ilk kez bir Meclis, tek bir yasa çıkarmadan, tek bir iş yapmadan dağılmıştır.

 

Bu Meclis, Meclis kürsüsünden yalancı yeminlerin okunmasından başka hiçbir faaliyette bulunmamış, Türk milletine milyarlarca liralık yük getirmiş, fakat tek kuruşluk hizmette bulunmamıştır.

 

         Buradan Türk milletine ve partimize duyduğumuz sonsuz güvenle ilan ediyoruz: Artık tek bir çözüm var: Türkiye, sistemin çıkmazından “Birleşen Türkiye ve Üreten Türkiye Programıyla” çıkacaktır.

 

Vatan Partisi olarak, 1 Kasım’da yapılacak seçimlere girmeye hazırız.

 

  Türkiye, yeniden 7 Haziran çıkmazına dönemez. Vatan Partisi’nin bulunmadığı bir Meclis, yalnız ve yalnız çözümsüzlük üretir ve batağa saplanır.

 

                Bugün halkımıza, Vatanı bütünleştirecek ve Üretim Ekonomisini kuracak bir Millî Hükümet seçeneği sunmak, en temel görevdir. Bu açıdan 1 Kasım 2015 seçimi tarihî bir fırsattır. 1922 yılının 1 Kasım gününde Mustafa Kemal Paşa önderliğinde saltanata son vermiştik. 93 yıl sonra aynı tarihte, AKP saltanatına son vermek, Türkiye’nin bütün Cumhuriyet güçlerinin görevidir. Hiçbir kaygı, bu sorumluluğun yerine getirilmesinden daha önemli olamaz.

 

                    AKP iktidarı, erken seçim hükümetini HDP/PKK ile birlikte oluşturarak,  bölücü terörü besleyen gerçek kimliğini bir kez daha sergilemektedir. Türkiye’yi kanlı süreçlerin içine iten AKP-PKK Açılım Ortaklığını iktidardan indirmek ve ülkemizi Millî Hükümete kavuşturmak için elverişli koşullar doğmuştur. Bu tarihsel olanağı değerlendirmede, Vatan Partisi olarak üzerimize düşen görevi, her türlü fedakârlığın üstünde bir kararlılık ve çabayla yerine getireceğimizi bütün milletimize duyuruyoruz.

 

   Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 24 Temmuz 2015 gününden bu yana bölücü terör örgütüne ve arkasındaki küresel güçlere karşı yürüttüğü mücadele, başarıyla ilerliyor. Bu mücadele, bölücü terör örgütünün söylediği gibi “Saray Savaşı” değildir, vatan savaşıdır. Milletimizin yüreği Mehmetçikle birlikte çarpmaktadır. Bölücü teröre karşı mücadeleyi, milleti seferber ederek ve devletin bütün olanaklarını harekete geçirerek kesin sonuca ulaştıracak olan Millî Hükümetin kurulmasını ülkemizin birinci meselesi olarak görüyoruz. Partimiz, bu mücadelenin başarısını sağlayacak programa, siyasetlere, kararlılığa, tutarlılığa ve kadrolara sahiptir. Yine Vatan Partisi, Üretim Ekonomisiyle bütün halkımızı işe, refaha ve dirliğe kavuşturacak programa, birikime ve kadrolara sahiptir. Her şeyimizi milletimizin mutluluk ve güvenliğine sunuyoruz ve milletimizden görev ve yetki istiyoruz.

 

     Küresel güçlerin ateşe sürdüğü bölücü terör örgütü ile mücadele koşullarında, yurdumuzun her köşesinde seçim güvenliğini sağlamak, özgür seçim için birinci şarttır. Seçim güvenliği, sandık güvenliğiyle sınırlanamaz. Yurttaşın özgürce oy kullanacağı, huzur ve barış ortamını sağlamak, bugün öncelikli kamu görevidir. Bu açıdan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Emniyet Örgütü’ne bölücü terörü temizlemesi için en geniş görev ve yetki verilmelidir.

 

     Bütün milletimizi, Cumhuriyete ve Millete bağlılık duyan bütün partileri,        1 Kasım seçiminde ÖNCE VATAN, ÖNCE GÜVENLİK, ÖNCE DİRLİK için birleşmeye çağırıyoruz.

 

     Bugün milletle birleşmenin ve hükümet olmanın anahtarı, Vatan Bütünlüğü ve Üretim Ekonomisi için kararlı mücadeledir. Vatan Partisi, bu mücadeledeki kararlılığı ve tutarlılığıyla önümüzdeki süreçte Millî Hükümetin kurulmasında tarihî görevini yapacaktır.

Editör: TE Bilişim