Altunhisar‘da birlik ve beraberlik mesajı Altunhisar‘da birlik ve beraberlik mesajı

İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve ilgili kurum müdürleri birlikteliğinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinde Vali Yılmaz Şimşek’i Kaymakam Doğukan Mızrak, Altunhisar Belediye Başkanı Vedat Kirazcı ve kurum müdürleri karşıladılar.

Ziyaretlerinin ilkini Altunhisar Kaymakamlığına gerçekleştiren Vali Yılmaz Şimşek, Kaymakam Doğukan Mızrak’tan ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından kamu kurumlarını tek tek gezen Vali Şimşek, kurumlarda incelemelerde bulunarak çalışan personele kolaylıklar diledi.

Ziyaretlerine Altunhisar’da faaliyete başlayan tekstil atölyesi ile devam eden Vali Şimşek, “İlçede istihdam sağlayan özel sektörün ve tüm girişimcilerimizin destekçisiyiz. Ümit ediyorum ki; ilçemiz çok kısa bir zaman içerisinde tekstil alanında adını duyuracaktır. İstihdam sağlayan böyle bir işletme kurduğu için ben girişimci kardeşime teşekkür ediyorum” dedi.

Tekstil atölyesi çalışanları ile tek tek sohbet ederek işlerinde kolaylıklar dileyen Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra Altunhisar Belediyesini ziyaret etti.

Altunhisar belediye Başkanı Vedat Kirazcı ile bir süre görüşen Vali Şimşek, Başkan Kirazcı’dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Altunhisar Belediye Meclisinin 13.08. 2021 tarih ve 2021/25 Sayılı kararı ile “Fahri Hemşerilik” beratını Vali Yılmaz Şimşek’e Belediye Başkanı Vedat Kirazcı takdim etti.

Başkan Kirazcı takdim esnasında yaptığı konuşmasında; “Altunhisar sevginizden dolayı sizi 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18 maddesinin (r) fıkrasına istinaden fahri hemşehrimiz ilan ettik, bu unvanın nişanesi olarak Fahri Hemşehrilik Beratını size takdim etmek istiyorum” dedi.

Vali Şimşek ise Altunhisar ilçesinin vermiş olduğu beratın almış olduğu en özel ve anlamlı belgelerden birisi olduğunu belirterek; Başkan Vedat Kirazcı’ya, Belediye Meclis Üyelerine ve Altunhisar halkına teşekkür etti.

Şimşek, Altunhisar ilçesinde Kaymakamlık ve Belediye başta olmak üzere tüm kurumların çalışma konusunda bir ahenk içerisinde olduğunu belirterek; “Kaymakamlığımız koordinesinde gerek belediye gerek diğer kurumlarımız gerekse vatandaşlarımız birlikte hareket ederek Altunhisar ilçesini ekonomik, kültürel ve sosyal yönden hak ettiği seviyelere çıkarmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inancım sonsuzdur.

İnanıyorum ki; biraz önce ziyaretimizdeki tekstil atölyelerinin sayısı artarak Altunhisar ilçemizin kalkınması kalıcı ve sürekli olacaktır. Bizler de Devlet olarak bu atılımları gerçekleştirmenin yanında özel sektörün atılımlarının da önünü açma gayretinde olacağız. “ dedi.

Ziyaret ve incelemelerine ilçede faaliyet gösteren tarım işletmeleri ile devam eden Vali Şimşek, daha sonra ilçeden ayırıldı.

Editör: TE Bilişim