İHH Niğde, AFAD’a akredite oldu İHH Niğde, AFAD’a akredite oldu

Yılbaşı geleneği olan Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletleri satışa çıktı. 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin tamamının dağıtım garantili olduğu çekiliş için çeyrek bilet 100, yarım bilet 200, tam bilet 400 liradan satışa sunuldu.

Bilet fiyatları tam 400 TL, yarım 300 TL ve çeyrek bilet 100 TL olarak belirlendi. Oyun severler, yılbaşı biletlerini gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak Milli Piyango internet adresi, Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması, diğer online platformlardan dijital bilet olarak alabilecek.

Toplamda 2 milyar 355 milyon 655 bin liranın dağıtılacağı yılbaşı özel çekilişi için vatandaşlar biletlere yoğun ilgi gösteriyor. 2022'te olduğu gibi bu sene de belirlenen kural ile bilet payına bakılmaksızın büyük ikramiye, isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişi, büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek. Pek çok kentte olduğu gibi Niğde’de de 26 yıldır bilet satışı yapan bayide de yılbaşı biletlerinin satışı için özel hazırlıklar yapıldı. Niğde’de 'şanslı bayi' olarak bilinen bayiye bilet almaya gelenler özellikle uğurlu olduğuna inandıkları bayiden bilet almak istiyor.

Niğde’de 26 yıldır bayilik yapan Sinan Çatal, Bu güne kadar sattığı biletlerden birkaç defa ikramiyenin çıktığını ifade ederken en son 2023 yılı 9 ocak çekilişinde 7 milyon TL büyük ikramiye biletini sattığını belirtti.

Çatal; “ Bu sene yılbaşı çekişinin büyük ikramiye tutarının 400 milyon liradır. Tam Biletimizin fiyatı 400 TL, Yarım Biletimiz 300 TL, Çeyrek Biletimiz ise 100 lira olarak belirlendi. Milli Piyango tarafından 2024 yılında yapılacak yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi 400 milyon TL olarak açıklandı. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye tam bilete çıkması durumunda sahibine 400 milyon TL kazandıracak.

Editör: Selim GÖKEL