Niğde’nin en büyük GSM firması Küçüksüslü iletişim Niğde’de 3. şubesini açtı.

 Haber : Erdal GÜÇER

Niğde’nin en büyük ve en çok vergi veren iletişim firması olan Küçüksüslü İletişim Niğde’deki 3. Şubesini Paşakapı Caddesinde açtı. Manken Tuğba Altıntop ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ında kurdela kestiği yeni şube binası hizmete girdi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Turkcell temsilcisi ve vatandaşlar katıldı.

  

Manken Tuğba Altıntop 2. kere geldiği Niğde'de bir soru üzerine, “Niğde ve kızları ile ilgili sorusuna “  Niğde’nin kızları çok bakımlılar, yeniliğe gerçekten açıklar, benimde ilerde belki küçük projelerim olabilir, moda günleri altında, kendimce küçük tüyolar verebilirim Niğde halkına, merak edenlere, hem genç bayanlarımıza modanın küçük püf noktalarını gösterebilir ve çokta başarılı olurlar diye düşünüyorum” dedi.

  

Niğde Merkez Paşakapı caddesinde açılan 3. Şubeye Manken Tuğba Altıntop’u görmek isteyen bir çok vatandaş akın etti. Açılış organizasyonunu Niğde'nin başarılı  organizasyon ajansı olan Seel Ajans yaptı. 





 

Editör: TE Bilişim