Niğde Belediye Başkanı Akdoğan, Niğde halkının hüzünlü anında da mutlu anında da yanında olmaya devam ediyor. Vatandaşlara  ziyaretlerde bulunarak düğün evinde neşeyi, cenaze evinde hüznü paylaşmaya devam ediyor.

 

Yerel yönetim anlayışını vatandaşla kurduğu samimiyet ve şeffaf iletişim üzerine oluşturan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, vatandaşın mutlu ve zor günleri dahil her durumda onların yanında oluyor.


İyi günde kötü günde destek

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, düğün, nişan, taziye ve hasta ziyaretleri ile sevinçli günde de hüzünlü günde de vatandaşın yanında oluyor. Kadir kıymet bilmenin ve gönül birliği kurmanın insanı değerler açısından çok mühim olduğunu belirten Akdoğan, toplumsal dayanışma ve beraberliğin kenetlenerek devam etmesi için insan olarak iyi ve kötü günde destekçi bir tavır sergilenmesi gerektiğini söyledi.


Hep halkın yanında

 

Hafta sonu da yoğun bir program izleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, düğün ve nikah programlarına katılarak onları tebrik etti, tüm aileye ve yeni evli çiftlere bir ömür mutluluk diledi.

 

Hafta içi hizmetlerin halka ulaşması ve yeni projelerin başlaması için yoğun bir çalışma içerisinde olan Belediye Başkanı Akdoğan, hafta içi mesai yoğunluğuna rağmen katıldığı düğün ve cenaze ziyaretlerine, hafta sonları da yoğun bir şekilde takip ediyor. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yapılan düğün ve nikahlara katılmaya büyük özen gösterirken, Niğde Belediyesi Nikah memurluğunca 2015 yılı Ağustos ayı itibarı ile kıyılan nikah sayısı 676'ya ulaştı. 

http://www.borhaber.net/yasam/iyi-gunde-ve-kotu-gunde-hep-beraber-h17571.html

Posted by Bor Haber on 9 Ağustos 2015 Pazar
Editör: TE Bilişim