Bor Belediyesi ve Hizmet  İş,  Bor Pınarbaşı’nda Birlik ve Beraberlik yemeği düzenledi.

 

Bor Belediyesi ve Hizmet İş’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemeğe Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , Hizmet İş Bor Şube başkanı Erkan Özgen , Bor Belediye Meclis üyeleri  Mualla Serap Seçilmiş, Recai Sülümanlar, Ethem Bozdoğan, Rıfkı Özkan, Oğuz Ergun, Fevzi Güler, Raşit Pamir, Fatih Suman, Hüseyin Urcan,  Metin Atabey, Sabit Kalfa, Belediye Birim Amirleri ve belediye personeli katıldı.

 

Düzenlenen yemekte açılış konuşmasını gerçekleştiren  Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT ; ’’ Bor Belediyesi olarak böyle etkinlikleri devamlı hale getireceğimizi şimdiden söyleyebilirim.Bu tür etkinlikler  varolan birlik ve beraberliğimizi perçinleştirecektir. Bütün personelimizle birlikte yoğun bir çalışma programı içerisine girdik ve her zaman el ele olduk .Bir çok zorluğu hep beraber aştık. Böyle bir günde  sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum ve bu programın organize edilmesinde  emeği geçen Hizmet İş Başkanı Erkan Özgen’ede teşekkür ediyorum . 3 yılı aşkın zamandır ilçemize  kaliteli hizmet getirmek için Belediye olarak hep  birlikte çalışıyoruz. İlçemiz  için yaptığınız çalışmalardan ve gösterdiğiniz  emeklerden dolayı tüm birim amirlerime ve personelime  teşekkür ediyorum. Bizim amacımız ilçemize hizmet vermek, elbette ki bu süreç içerisinde iyi ve kötü günler yaşadık. Sizlerle birlikte bu duyguyu paylaşmaktan onur duyuyorum. Hepinize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum ‘’ dedi.

 

Hizmet İş Başkanı Erkan Özgen ise yaptığı kısa konuşmasında ; ‘’ Sürekli bizlerin ve Belediye personelimizin yanında olan ve bu programın hazırlanmasında desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sıtkı Erat’a şahsım ve tüm personel adına teşekkür ediyorum ‘’ şeklinde konuşurken , Başkan Erat’a gösterdiği yakın ilgi , alaka ve desteklerinden dolayı  Çiçek takdim etti.Programın devamında ise  bütün personel çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek hoşça bir vakit geçirdi.



Editör: TE Bilişim