Niğde ilimizin Bor ilçesinde faaliyet gösteren Bor Ömürpen Spor Kulübü Yıldız/Genç Bayan voleybol takımı oyuncusu Miray Koç Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Antrenörü ve Bor Ömürpen Spor Kulübü Voleybol takımı çalıştırıcısı Antrenör Murat Temiz eşliğinde Ankara’ da Türkiye Voleybol Federasyonu tesislerinde 30 Haziran-08 Temmuz 2013 tarihleri arasında yapılmış olan yetenek taraması kampına katılmıştır. Kampta Türkiye genelinde çeşitli illerden gelen toplam 120 sporcu arasında üstün performans sergileyerek 26 kişilik gurup içerisine girmeyi başarmış ve 02-11 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılan Voleybol Milli takım kız gelişim kampında Niğde’mizi ve Ömürpen Spor Kulübünü temsil ederek ikinci kampıda başarıyla tamamlamış olup, üstün performansı ve yeteneği sayesinde Ankara’nın 1. Lig Bayan Voleybol takımlarından İller Bankası ile anlaşmıştır. İller Bankası spor kulübü sporcumuzu özel bir koleje yerleştirerek bütün okul masraflarını da karşılayarak eğitim öğretim görme imkânı sağlanmıştır.

Voleybol Antrenörü Murat Temiz konuyla ilgili  açıklama yaptı; Sporcumun Milli takım seçmelerinde göstermiş olduğu üstün performans beni çok mutlu etti. Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa illerimizin büyük takımlarının alt yapısında yetişen sporcuların arasında yer alması işimizi başarıyla yaptığımızı göstermektedir. Sporcuma güveniyorum ve bundan sonraki voleybol yaşantısında ona başarılar diliyorum. Hedefimiz daha çok çalışarak Milli Takıma ve Türk Voleyboluna yeni oyuncular kazandırmaktır. Bu vesile ile Halkımıza buradan seslenmek istiyorum; gelin ‘GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN Çocuklarımızı ve Gençlerimizi spor yapmaya teşvik edelim ve destek verelim’ dedi.

Sporcumuza katkılarından dolayı maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’a, Ömürpen Spor Kulübü Başkanı Lütfü Ede’ye, sporcumuzun Yetenek Taraması Kampı öncesi seçici kurulda katkısı olan Ulusal Hakemimiz Barış Turan’a, kamp öncesi çalışmalarımızı yaptığımız Bor 100. Yıl Spor Salonu çalışanlarına ve destek veren herkese teşekkür ederim dedi.
Editör: TE Bilişim