Şampiyon Niğde Belediyespor'a Muhteşem Karşılama Şampiyon Niğde Belediyespor'a Muhteşem Karşılama

Niğde Veteranlar Spor Kulübü ve Niğde Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen yaz şenlikleri, Bucakçayır Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Bu etkinlik, veteran sporcuları bir araya getirerek hem spor yapma hem de sosyal etkileşim imkânı sağladı.
BELEDİYE OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERDİK
Şenliklerin açılışında bir konuşma gerçekleştiren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Niğde Veteranlar Spor Kulübümüzün düzenlediği ülke genelinden 8 takımın katıldığı ‘Veteran Yaz Şenlikleri’ turnuvasına katılmaktan dolayı çok mutluyum. Bu futbol şölenine Niğde Belediyesi olarak her türlü desteği verdik ve vermeye devam edeceğiz. Turnuvamız 2 gün sürecek inşallah, Turnuvaya çevre illerin takımlarının yanı sıra, 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen illerimizden de katılım olacak. “dedi.
SPOR DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRİR
“Veteranlar yaz şenlikleri, veteran sporcular arasındaki dayanışmayı güçlendirmek ve sporun yaşam boyu sürdürülmesini teşvik etmek amacıyla düzenlenmektedir. “ diyen Başkan Özdemir; Bu etkinlikler, sporun yaşam kalitesini artırmaya yönelik bir adım olarak değerlendirilmektedir. Böylesine güzel bir günde dostluğun ve kardeşliğin taçlandığı bir turnuvayı düzenleyen arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyor böyle bir sosyal sorumluluk projesi ve çalışmasına imza attığı için kutluyorum.  Biz Niğde Belediyesi olarak sporun birçok faydasını bildiğimiz için her branşını destekliyor ve teşvik ediyoruz. Bu nedenle veteranlar turnuvasının yapılmasını şehrimiz açısından önemli görüyor ve bugün sizlerle birlikte ilk maçın startını veriyoruz. Hepinizin bildiği üzere sağlıklı yaşam için hareket etmek lazım, spor yapmak lazım. Ben bu turnuvaya katılan tüm dostları tebrik ederken, dostlu ve kaynaşmaya vesile olması temennisiyle başarılar diliyorum.” dedi.