Meclis ve komisyon çalışmalarının ardından buldukları her fırsatta zamanlarını Niğde’de vatandaşlar arasında geçiren AK Partili Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin sabah kahvaltı masalarında başlayan yoğun mesaileri gece yarılarına dek hız kesmeden sürüyor.


AK Parti yeni il yönetiminin yanı sıra diğer teşkilatlar ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı Genişletilmiş İl Toplantısıyla başlayan Niğde mesaisinde milletvekilleri, Niğde ve Bor ilçesinde esnaf ziyaretleri, eski sanayi ziyaretleri ve inceleme gezileri yaptılar, spor müsabakalarını izlediler, bazı düğün davetlerine iştirak ettiler. Vekillerin ziyaretlerine AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ile teşkilat mensupları eşlik etti. Ayrıca tek tek ziyaret ettikleri Galericiler Sitesi esnafının sorunlarını dinledikten sonra kendilerine eşlik eden Belediye Meclis üyesi Nail Songur ile birlikte site esnafına hitap eden karayolunda yaşanan sorunlarla ilgili bazı incelemelerde bulunmayı ihmal etmediler.

Milletvekillerinin hafta sonu durağında Ankara-Pozantı Otoyolu Gölcük-Kemerhisar Kesimi Kontrol Şefliği ve yüklenici firma olan Kolin İnşaat ziyareti de vardı. Çalışmalar hakkında Kontrol Şefliği ve Kolin İnşaat Proje Müdürü Çetin Gündoğdu Öner’den bilgi alan heyet, 750 kişinin çalıştığı şantiyenin önemli bir istihdam kapısı haline geldiğini ifade ettiler.









Editör: TE Bilişim