İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerine devam eden Vali Cahit Çelik, Çamardı İlçesine bağlı Kavlaktepe, Orhaniye ve Sulucaova Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

01Dahafazlafoto

Kavlaktepe Köyünde yapılması planlanan Kavlaktepe Köyü Mera ve Amenajman Projesini yerinde inceleyen Vali Çelik, kurum amirleri ve proje yetkilileriyle bir araya gelerek proje hakkında bilgi aldı. Kavlaktepe Yeraltı Şehrini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kavlaktepe Köyü ziyaretlerinin ardından köylerde devam eden yatırımları inceleyen Vali Cahit Çelik, Orhaniye Köyüne giderek; Kahraman Şehidimiz P. Uzm. Çvş. Ersin Bartan’ın baba ocağını ziyaret etti.

Orhaniye Sulucaova arası yol genişletme ve yapım çalışmasını inceleyen Vali Cahit Çelik İl Özel İdare personelinden çalışmalar hakkında bilgi alıp kolaylıklar diledi.

Daha sonra Sulucaova Köyünde bulunan Sulucaova İlkokulunu ziyaret eden Vali Cahit Çelik, öğrencilerle bir araya gelerek Niğde'nin önemli tarihi şahsiyeti devlet adamı ve siyasetçi Ebubekir Hazım Tepeyran'ın Küçük Paşa isimli kitabını öğrencilere hediye etti.

Başkan Özdemir,” Katılım Payı” konusuna açıklık getirdi Başkan Özdemir,” Katılım Payı” konusuna açıklık getirdi

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Cahit Çelik akabinde okul yöneticilerinden okulun fiziki durumu ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı. Okul ziyaretlerinin ardından Sulucaova Köyünde sulu tarıma geçilmesi için Gölet çalışmalarına başlanılması için talimat verdi.

Yapılan incelemelerin ardından Sulucaova Köyü sakinleri ile bir araya gelen Vali Cahit Çelik ve beraberindeki heyet ziyaret ederek köy sakinleri tarafından iletilen sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Elektrik, su, tarım, sağlık ve eğitim gibi konuların görüşüldüğü toplantılarda, Vali Cahit Çelik, vatandaşların ilettikleri sorun, talep ve görüşleri tek tek dinleyerek; sorunların ivedilikle çözülmesi konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Editör: Selim GÖKEL