Ak Partili Meclis Üyeleri Tepki İradesini Gösterdi Ak Partili Meclis Üyeleri Tepki İradesini Gösterdi

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt yaptığı konuşmasında hem belediye olarak hem de milletvekili olarak Niğde’nin kabuğunu kırması ve gelişmesi yönünde çalışmalar yürüteceklerini belirterek, “Gerek belediye olarak gerekse milletvekili olarak, bundan sonra Niğde için artık kendi kabuğuna sıkışmış, kendini aşamamış bir Niğde’yi konuşmaktan ziyade daha dışa açılmış daha büyük projeleri konuşan bir Niğde yapmak hedefiyle bundan sonra yolumuza devam edeceğiz.
Biz açıkça söyleyeyim biz böyle bundan sonra hamaset siyaseti yapmayacağız. Biz daha çok yatırım daha çok proje siyaseti yapacağız. 
Dünde bunu böyle yaptık, bundan sonrada özellikle bürokraside çeşitli kademelerde bulunmuş Türkiye’nin birçok yerine yatırımları götürmeyi nasip olmuş, birçok yatırım projelerinin mutfağında çalışmış ve onaylamış bir kardeşiniz olarak da bundan sonra da Niğde’ye bu anlamda hizmet edeceğiz. 
İnşallah sizlerde bizlere destek olursanız, özellikle sizin için yapılması gerekenler konusunda zaten küçük sorunları aşarız. Biz siyasetçiler sizlerin önünde ne engel varsa bunları aşmak için varız. Bunların ötesinde de özellikle Niğde’mizi daha ileriye taşıyacak ne tür yatırım ve projeler olabilir bunları planlayıp bunların takibini yapıp Niğde’ye kazandırılmasını sağlayacağız. 
Naçizane Ankara’da çeşitli bürokratik görevlerde bulunmuş bir kardeşiniz olarak, en azından Ankara’da hangi işin nerden takip edileceğini, projelerin nereden onaylanacağını, yatırımının nereden alınabileceğini bilen bir kardeşinizim. Ankara’da Niğde’ye ne tür yatırım ve proje getirebiliriz biz bunun hesabını yapacağız diye bürokraside bıraktığımız yerden artık bugün siyasette görev yapmaya başlayacağız. Ona göre biz dersimize çalışacağız. Biz tamamen Niğde’mizi ileriye götürecek özellikle proje bazında daha fazla çalışarak, Niğde’mize hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.