Bor Belediyesi ,  İlçede bulunan  yeşil alan ,dinlenme , oyun park alanları ve spor alanlarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Sıcak yaz aylarının  gelmesiyle birlikte,  ilçenin en önemli dinlenme merkezi olan Üstünparkın yeniden  restore edilmesi  ilçeye  canlılık ve hareket getirirken, yapılan çalışmalarda vatandaşların takdirini kazanıyor.

 

 

Geçtiğimiz günlerde çocuk oyun park alanlarındaki hasar gören ve kullanıma elverişli olmayan aletleri yenileme çalışmalarını başlatarak kısa bir sürede tamamlayan  Bor Belediyesi , Üstünpark’ında ayrı bir değer kazanması için çalışmalarına devam ediyor. Çocukların güvenilir bir şekilde zamanlarını geçirebilmeleri için Atlı Karınca , Caillou , Keloğlan ve Zürafa gibi değişik oyun aletleriyle  donatılan Üstün park Sosyal tesisinin  ziyaretçisi de her geçen gün artmaya devam ediyor.

 

Niğde ve Çevresinin En iyi parkı…  Ehli Keyf Resturant   göz dolduruyor…

 

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat  yapılan çalışmalar ile ilgili ; ‘’yaz döneminde halkın sıcak havalardan bunaldığında aradığı serin ortamı bulabilmesi için ilçemizdeki tüm yeşil alan ve oyun parklarını gözden geçirerek gerekli düzenlemeleri yapıyoruz.Yaptığımız bu çalışmalardan sonra çocuklarımız güvenli bir şekilde oyunlarını oynayabilecek , gençlerimiz buraya gelerek vakitlerini hoş bir şekilde geçirip dinlenebilecek , yaşlılarımız belkide ağaçların gölgesinde oturup serinleyecek. Şu anda tesisimiz  2 cafe ve 1 lokantaya sahip. Bunun yanında geniş bir alana yaydığımız  çocuk oyun alanlarımız mevcut.Yani vatandaşlarımız buraya geldiğinde istedikleri şekilde eğlenebilecek ve vakitlerini geçirebileceklerdir.’’ Şeklinde konuşurken bu tür çalışmaların sürekli olacağını , yeşil alanların dinlenme merkezi olarak en iyi şekilde değerlendirileceğini söyledi.

 

 

Halkın yapılan bu çalışmalara tepkisi  olumlu olurken , bu sıcak yaz aylarında gidip oturup dinlenebileceğimiz güzel bir yer. Şimdi baktığımızda Üstün parkın bu yıl daha da canlandığını görüyoruz. Çünkü sürekli değişik aktiveler yapılıyor çocuklarımıza önem veriliyor. Buraya çocuklarımızı getirdiğimizde bizde bir kenara oturup dinlenme fırsatı buluyoruz.Çünkü tesis içerisinde çocuklarımızın korkusuz ve güvenilir bir ortamda  olduğunu biliyoruz. Bu tür çalışmalarından dolayı  Bor Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Sıtkı Erat’a teşekkür ediyoruz  şeklinde konuştular.

 

 

Editör: TE Bilişim