Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO), KOSGEB ve AHİKA işbirliği ile Ulukışla ilçesinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi açılacak.



Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu yaptığı açıklamada; "Oda olarak KOSGEB ve AHİKA işbirliğinde düzenli olarak açtığımız girişimcilik kurslarını Ulukışla ilçemizde de açarak ekonomimize katkı sağlamayı ve başta kadınlarımız olmak üzere genç girişimcilerimize iş kurmalarında ihtiyaç duydukları desteği vermeyi amaçlıyoruz.



Ulukışla'da açılacak olan uygulamalı girişimcilik eğitimine katılmak isteyenler Ulukışla Halk Eğitim Müdürlüğü'ne veya Odamıza başvurularını yapabilecekler. Tamamen ücretsiz olarak düzenlenen eğitimde başarılı olan kursiyerlerimize Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikası verilecek. Bu sertifika ile aklında bir iş fikri olan ama gerçekleştirme imkânı bulamayan girişimci adaylarımız KOSGEB tarafından sağlanan 30 bin TL'si geri ödemesiz 70 bin TL’ye kadar olan faizsiz kredi desteklerinden yararlanabilecekler" diye konuştu.


Editör: TE Bilişim