Eylül ayından Ulukışla Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Ahmet Gökcecik, 15 Şubat’ta Anakara’da başlayacak olan Kaymakamlık Kursuna katılım sağlamak üzere ilçedeki görevine veda ederek ilçeden ayrıldı.

Kaymakam Gökcecik için Hükümet Konağı önünden düzenlenen veda törenine, İlçe Emniyet Müdür Vekili, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Bölge Trafik İstasyon Amiri, İlçe kurum müdürleri, İlçe kurum personelleri ve muhtarlar katıldı.

Ulukışla’ya veda eden Kaymakam Ahmet Gökcecik yayımladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘‘ İçişleri Bakanlığı’mızın talimatları gereği; 15 Şubat 2021 tarihinde Ankara’da başlayacak olan Kaymakamlık Kursuna katılım sağlamak üzere bugün itibarıyla ilçemizden ayrılıyorum. Yaklaşık 5 ay önce bu güzel ve şirin ilçede göreve başladım. Siz kıymetli vatandaşlarımıza hizmet etme şerefine nail oldum. Bu benim için muazzam manevi bir mutluluk kaynağıydı. Bu 5 aylık süre zarfında olabildiğince hizmet odaklı davranmaya ve vatandaşımıza yakın durmaya gayret gösterdim.

Kaymakamlık makamının, milletin makamı olduğunu insanlarımıza hissettirebilmeyi arzu ettim. Gelen her vatandaşımızı, devletin gülen yüzüyle karşılayıp sorunlarına çözüm bulmaya çalıştım. Bu ilçeye gönlümüzü verdik. Sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu. Bu süreçte mutlaka kusurlarımız hatalarımız olmuştur. Bunlardan ötürü siz değerli halkımızdan affımı talep ediyorum. Hatalarımızla, sevaplarımızla burada bulunduğum süre zarfındaki çalışmalarımdan ötürü siz değerli halkımızın haklarını şahsıma helal etmesini istirham ediyorum. Benim hakkım var ise sonuna kadar helal olsun.

Bu güzide ilçede görev yapmanın haklı gurur ve mutluluğunu hep yüreğimde hissedeceğim inancıyla arz-ı veda ederken Kaymakam olarak hizmet etme imkânını bizlere tevdi eden devlet büyüklerimiz başta olmak üzere, görevde bulunduğum süre içerisinde desteklerini esirgemeyen tüm çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyor, değerli halkımızın bana gösterdiği saygı ve hüsnü kabulden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Ulukışla’yı sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim