MHP’den Ulukışla Belediye Başkanı adayı olan Murat Aktürk ile ilgili bir haber yapmıştık.

Murat Aktürk, Ulukışla Belediye Başkanlığı Aday adayı olarak  Ak Parti Niğde İl Başkanlığına başvurmuş ancak mevcut Belediye Başkanı Ali Uğurlu’nun 3. Kez adaylığı kabul edildiği için Ak Parti’den aday olamamıştı. Daha önce MHP’den adaylığı açıklanan  Vecdet Tekin ise adaylığın son günlerinde tartışma yaratır şekilde istifa etmişti. Bunun üzerine Murat Aktürk MHP’den aday olmuştu. (Haberimiz burada tıklayın)

Bu haberimiz üzerine Murat Aktürk, haberimize,  bize hitaben bir paylaşımda bulundu. MHP Adayı Murat Aktürk, Nasıl aday edilmediğini,  Ak Parti Niğde İl Yönetimine ve Ak Parti Milletvekili Cevahir Uzkurt’a sormamızı istedi. En önemlisi de KİRLİ SİYASETTEN bahsetti.

MHP Adayı Murat Aktürk aynen aşağıdaki paylaşımda bulundu;  "Ak Parti den başvurdum. Nasıl aday edilmediğimi il yönetimi ve vekilimize sormanız gerekiyor. MHP halkın bendeki izlenimini gördüğü için beni aday gösterdi. Ulukışlayı iyi okumak gerekiyor. Ben Ulukışlaya hizmet getirmek için rantsız dürüst bir kişilik olarak milletimin karşısına çıkacağım. Önce Ulukışla yı sonra Niğde yi kirli siyasetten temizleyeceğiz. MHP nin olduğu yerde kirli siyaset olmaz. Teşekkür ederim ulukışlamıza çay içmeye beklerim" 

Kendisine teşekkür ederiz.  Başarılar dileriz. Çay içmeye inşallah geleceğiz... Ulukışla'yı iyi okuyoruz ama itiraf edelim yazamıyoruz, ayrıca  KİRLİ SİYASETİ birinci ağızdan dinleyeceğiz.

 Ancak buradan Aktürk’ün sormamızı istediği soruyu, Ak Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir’e ve Milletvekili Cevahir Uzkurt’a soruyoruz.

“Murat Aktürk, nasıl aday edilmedi”

Nevşehirli Başkan Niğdeli Başkanlardan Daha Hızlı Çıktı! Nevşehirli Başkan Niğdeli Başkanlardan Daha Hızlı Çıktı!

Ak Parti'den Aday Adayı Oldu, MHP'den Aday Oldu.  Bu Ulukışla'da Oldu! Ak Parti'den Aday Adayı Oldu, MHP'den Aday Oldu. Bu Ulukışla'da Oldu!

Sayın Milletvekili Cevahir Uzkurt'a sorular Sayın Milletvekili Cevahir Uzkurt'a sorular

Editör: Selim GÖKEL