Halk arasında Bordo Bereliler olarak bilinen Özel Kuvvetler Komutanlığında görevliyken FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde kahramanca şehit düşen hemşeriniz Şehit Ömer Halisdemir'e yapılan saygısızlık sosyal medyada infial yarattı.

Nerede kaydedildiği bilinmeyen ama Niğde'de geçici koruma statüsü altında bulunduğu sosyal medya hesaplarında belirtilen  Arapça konuşan bir Suriyeli  Şehit Halisdemir'in anıtının başında bir şeyler söylüyor. Ardından videoyu çeken kişiyle birlikte bir diyalog gerçekleşiyor ve video sona eriyor.

Niğde'de olduğu iddia edilen Suriyeli gencin bu tavrı sosyal medyada en çok paylaşılan ve yorumlanan video arasına girdi.

Ülkesini korumak için Şehit olan Ömer Halisdemir ile dalga geçen Suriyeli ise  ülkesini korumak yerine ülkesinden kaçan birisi.

Nitelikli dolandırıcılardan 7'si adliye sevk edildi Nitelikli dolandırıcılardan 7'si adliye sevk edildi

AKP Hükümetinin bilinçli olarak ülkemize yerleştirdiği ülkemize büyük bir ekonomik külfet getiren Suriyeliler ülkenin asayişini, kültürü, sosyal yapısını bozmakla kalmayıp milli değerleri ile alay eder hale geldiler.  

Bu videoyu paylaşan sosyal medya kullanıcıları AKP hükümetinin Suriyeli! politikasını da sert bir dille eleştirdiler. 

Editör: TE Bilişim