Kavaklıoğlu ve Selvi’ye Sağlık-Sen ve Ak Parti teşkilatlarından ziyaret.


AK Partili vekiller Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin Meclis çalışmaları yoğun biçimde devam ederken bir yandan da Niğde’den gelen sivil toplum kuruluşları, teşkilat mensupları ve ziyaretçileri ağırlıyorlar. Vekiller önceki gün Meclis kulisinde Sağlık-Sen Niğde Temsilciliği Başkanı Aşur Bolat ile yönetim kurulu üyeleriyle sağlık personellerinin sorunlarını ve yeni oluşturulmakta olan sağlık kuruluşlarının yapılandırılma çalışmalarını görüştüler.

 

Sendikalarına ve sendikacılığı verdikleri destekten ötürü Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’ye teşekkürlerini sunan Sağlık Sen İl Temsilcisi Aşur Bolat, karşılıklı dayanışma ve işbirliği içinde sağlıkçıların sorunlarının çözülmesine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

 

Vekiller ardından da partilileriyle görüşmelerde bulundular. Meclis kulisinde ve makam odalarında 23. Dönem milletvekili İsmail Göksel, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı, Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı’yla görüşen vekiller, teşkilat çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü ve AK Parti Niğde teşkilatlarının Niğde için tek yürek olduğunu belirttiler. 





Editör: TE Bilişim