Ayakların üşütülmesinden kaynaklanan bir çok sorunla karşı karşıya kalınıyor. Bu nedenle kışın en sıcak tutan, su geçirmeyen, dayanıklı çizmeyi bulup kullanmak gerekir. 


Düz taban ya da topuklu, uzun ya da kısa… Sizin için en uygun modeli en uygun fiyata seçerek kış aylarını rahat şekilde geçirebilirsiniz. Çizme modelleri 2012 diz kapağını kapatacak uzunlukta olan çizmeler piyasaya sürdü. Her sezon biraz daha uzun çizme modeli üretiliyor.


Platform topukları,  dolgu topuklu, yumurta topuk ve benzeri topuklar ile 2012 yılında tüketicinin hizmetine sunuluyor. Soğuk kış aylarında günlük faaliyetlerinize ayaklarınız ve bacaklarınız soğuğu hissetmeden  devam etmeyi sağlıyor.



Çizme alırken dikkat etmeniz gereken bir takım unsurlar vardır. Örneğin kalçalarınız geniş ise sert deri, bacağı saran ve uzun çizmeler tercih edebilirsiniz. En iyi çözüm, bacak formunu alan strech çizmelerdir. Dizleriniz bitişik ise kalçalarınız da çok dar demektir yani bu da esnek ve çok uzun çizmelerin tercih edilmesine neden olur. Çizmenin eteğin altına saklanıp, dizkapağını saklaması gerekiyor. Bacaklarınız ince ise düz topuklu, blok halinde kalça hizasında çizmeler size göre. Dolgun bacakta uzun çizme tercih edilmeli. Aslında ideal olan sivri hatlı ve diz kapağını örten modellerdir. Ayak bileğiniz kalın ve kalçalarınız dar ise motosiklet modeli tam size göre. Kısa ve sonuna doğru genişleyen çizme modelini seçebilirsiniz.


Çizme modelleri 2012 den sizler için derlediklerimiz;

http://www.bizkadinlar.com/moda/cizme-modelleri-2012-h887.html



































































Editör: TE Bilişim