Valilik Kupası Voleybol Turnuvası Başarıyla Tamamladı. Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü Şampiyon oldu.

 

20 Mayıs 2014 tarihinde başlayan Kurumlar arası Valilik Kupası Voleybol Turnuvası 20 Haziran 2014 Cuma günü yapılan final müsabakaları sonrasında kupalar sahiplerini buldu. Final müsabakalarında Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon olurken, Bor Milli Eğitim Müdürlüğü İkinci, Bor Atatürk ortaokulu üçüncü ve Emniyet Müdürlüğü dördüncü oldu.

 

 Maçın bitiminden sonra kupa törenine geçilerek sezonun son şampiyonu Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü Kupasını Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih ALTAN’ın elinden aldı.

 

         Kupa töreninde dereceye giren kurumlara katılım belgesi, Başarı Belgesi ve kupalarını başta, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Yaşar ERDEM, Niğde Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih ALTAN, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin ÖZÜDOĞRU ve voleybol İl Temsilcisi Yusuf Biltekin verdiler.

 

         Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Yaşar ERDEM; Kurumlar arası valilik kupası voleybol turnuvası ödül töreni ile ilgili açıklama yaptı; Her yıl geleneksel olarak organize edilen kurumlar arası Valilik kupası voleybol turnuvasına bu yıl 23 kurumun katıldığını ve final müsabakalarının ardından kupaların sahiplerini bulduğunu söyledi. Bu faaliyetlerin ilimizde spor kültürünün zenginleştirmesinde, sporun sevdirilmesinde, sporun gelişmesinde, kalkınmasında ve spor yapan insan sayısının artmasına çok büyük katkı sağlamıştır. Voleybol turnuvasında çekişmeli maçların oynandığını, yerel lige katılan takım sayısının arttığını, önümüzdeki sezon voleybol federasyonu liginde Niğde takımlarının mücadele edeceğini söyledi. Bu güzel gelişmeler ilimizde voleybolun geldiği noktayı en güzel şekilde ifade etmektedir diyen Turhan; Bu tür turnuva ve şenliklerin devam edeceğini bildirerek turnuvaya katılan tüm kurumlara ve bütün sezon boyu maçları takip eden cefakâr, vefakâr seyircimize teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilişim