Valilik Kupası Voleybol Turnuvası tamamlandı. Niğde Emniyet Müdürlüğü bu yılda şampiyon oldu.

 

21.05.2012 tarihinde başlayan Kurumlar arası Valilik Kupası Voleybol Turnuvası 14 Haziran 2012 Perşembe günü yapılan final müsabakaları sonrasında kupalar sahiplerini buldu. Final müsabakalarında Emniyet Müdürlüğü şampiyon olurken, Niğde Belediyesi ikinci, Bor  Atatürk lisesi üçüncü ve Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Maçın bitiminden sonra kupa törenine geçilerek sezonun son kupasını gecen yılın şampiyonu Emniyet Müdürlüğü kupasını Vali Yardımcısı Hanlar İden’in elinden aldı.

 

         Kupa törenine başta Vali yardımcısı Hanlar İden olmak üzere İl Emniyet Müdür Yardımcısı Köroğlu Kıraç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bayrak,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürleri Gafur Emlek ve Ali Dibek, Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Altan ve sporsever Niğde halkı katıldı. Tören sunumunu Milli Eğitim Spor Koordinatörü Emrah Çalgın yaptı.

 

 

         Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan; Kurumlar arası valilik voleybol turnuvası ödül töreni ile ilgili açıklama yaptı; Her yıl geleneksel olarak organize edilen kurumlar arası Valilik kupası voleybol turnuvasına bu yıl 22 kurumun katıldığını ve final müsabakalarının ardından kupaların sahiplerini bulduğunu söyledi. Bu faaliyetlerin ilimizde spor kültürünün zenginleştirmesinde, sporun sevdirilmesinde, sporun gelişmesinde, kalkınmasında ve spor yapan insan sayısının artmasına çok büyük katkı sağlamıştır. Voleybol turnuvasında çekişmeli maçların oynandığını, yerel lige katılan takım sayısının arttığını, önümüzdeki sezon voleybol federasyonunun 3. liginde Niğde’den iki bayan takımın mücadele edeceğini söyledi. Bu güzel gelişmeler ilimizde voleybolun geldiği noktayı en güzel şekilde ifade etmektedir diyen Turhan; Bu tür turnuva ve şenliklerin devam edeceğini bildirerek turnuvaya katılan tüm kurumlara ve bütün sezon boyu maçları takip eden cefakâr, vefakâr seyircimize teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilişim