Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığının 2011 yılı spor faaliyetleri gereği 18 Kasım–01 Aralık 2011 tarihlerinde Erzurum ilinde yapılacak olan Biathlon B Milli Takımı Performans ve Atış Kampına aşağıda belirtilen İlimiz Kayak Karması Sporcu kafilesi katılacaktır.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan; Milli takımlara sürekli sporcu ve antrenör verdiklerini ve Şehrimize kazandırılan spor tesisleriyle Niğde’yi 8 takımla deplasmanlı liglerde temsil ettiklerini dolayısıyla İlimizin spor kenti olma yolunda hayli ilerlediğini ifade ederek, bu hafta sonu itibariyle İlimizde ve İl dışında mücadele edecek takımlarımıza başarılı olmaları temennisinde bulundu.     

                                  

Ayrıca Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığının 2011 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Greko-Romen Güreş 2.Lig müsabakaları 16–20 Kasım 2011 tarihlerinde Aydın’da yapılacak olup bu müsabakalar sonunda 1.lige çıkacak takımlar belli olacaktır. Güreş Federasyonu bu müsabakalarda gerekli organizasyonu sağlamak amacıyla Müdürlüğümüz Güreş Antrenörü Yılmaz KURT’u federasyon temsilcisi olarak görevlendirdiğini belirtti.

 

 

MİLLİ KAYAKCILAR

1.Mehmet ÜSTÜNTAŞ         Sporcu                       

2.Songül BAYRIL                Sporcu                       

3.Şerife TUNCER                 Sporcu                       

4.Adive GÜN                        Sporcu                       

 


Editör: TE Bilişim