Diş Hekimleri günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bor Huzurevine ziyaretler yapıldı, Hafta sonu ise gece düzenlenerek meslekte uzun sure görev yapanlara plaket takdim edildi.
 
22 Kasım Diş Hekimleri günü etkinlikleri çerçevinde, Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon merkezindeki yaşlılar ziyaret edildi. Niğde Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencilerinin yaptığı müzik dinletisi ile huzurevi ve rehabilitasyon merkezi sakinleri gönüllerince eğlendi.
 
Haftasonu Niğde Grand Otelde düzenlenen yemekli eğlence gecesinde ise meslekte 25 yılını dolduran emekli olan Dr. Günay Çam, a halen çalışan Dt. Hüseyin Metin Ergun, ve Dt. Sema Başekim’e plaket verildi.
 
Geceye İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, Niğde Devlet Hastanesi Başhekimi Servet Kocaöz, Niğde Ağız ve Diş Sağlı Merkezi Başhekimi Dt. Nesrin Tengiroğlu ile hekimler ve yakınları katıldı. Gecede kısa bir konuşma yapan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Tengiroğlu “ Bütün meslektaşlırımızın günü kutluyorum, 25 yıldır Niğdelilere hizmet eden arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim