İlçemizde bir takım varki, 2006 yılından bu yana Niğde’de Şampiyonluğu kimseye kaptırmamış ve aynı istikrarla bu yılda devam edeceği tahmin ediliyor.
Bor Şekerspor 2. Başkanı Voleybol Şube Sorumlusu Ced Göksel Yapıcı Bor Şekerspor Bayan Voleybol Takımı ile ilgili açıklamada bulundu.
Ced Göksel Yapıcı açıklamasında, “İlimizin köklü kulüplerinden birisi olan Bor Şekerspor kulübü, voleybol branşında faaliyetlerine ilk olarak 2006 yılında Genç Bayanlar kategorisinde altyapı olarak başlamış ve daha kurulduğu ilk yılında Niğde birincisi oldu.
Bor Şekerspor bayan voleybol takımı şampiyonluk alışkanlığını 2010 yılına kadar devam ettirmiştir. Genç takımımız başarılarını 2007 yılı Mayıs ayında Genç Bayanlar Türkiye Yarı Finali oynayarak taçlandırmıştır. Takımlarımız 2009 – 2010 sezonunda hem Niğde Amatör küme genç bayanlar ligine hem de Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen ve Bayanlar üçüncü liginin alt yapısı olarak düşünülen Deplasmanlı Bölgesel lige katılmıştır. 
2010 – 2011 sezonunda Bor Şekerspor kulübü yine voleybol branşında; hem Niğde Amatör küme genç bayanlar liginde hem de Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Deplasmanlı Bölgesel ligde Mücadele etmektedir. Ayrıca bu sezon ilk defa olarak yıldız kız takımını da oluşturan Bor Şekerspor takımı diğer kategorilerde olduğu gibi bu kategoride de şampiyonluğu hedeflemektedir.
Şekerspor Bayan Voleybol Takımları, Antrenör Beden Eğitimi Öğretmeni Erhan Yüksel Liderliğinde haftanın 5 günü yoğun şekilde çalışarak zorlu liglere hazırlıklarını sürdürmektedir.
 Bor’da yaşayan gençlerin spor yapması adına iyi bir örnek oluşturup, sporu sevdirip gelişmesine katkıda bulunmak en büyük dileğimizdir. Bayan sporcularımızın kulübümüze güvenerek gençleri antrenmanlara gönderen ailelerine de ayrıca teşekkürlerimizi bir borç biliriz.
 Bor Şekerspor olarak başarımızın yalnız olmadığını Başta bizlerden yardımlarını esirgemeyen Fabrika Müdürümüz Sayın İlhan Saraçoğlu, ve Fabrika Müdür Yardımcılarımız, Sendika Başkanımız Sayın Hasan Hüseyin Gümüşbaş ve Kulüp başkanımız Sayın Adnan Saraçoğlu olmak üzere yönetim kurulumuzun bütün üyelerine ve antrenörümüz Sayın Erhan Yüksel’e teşekkür ederiz.

KONU İLE İLGİLİ BİR BAŞKA HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN...
 
TAKIM KADROSU
 
    ANTRENÖR : ERHAN YÜKSEL
 
1.    DENİZ AYVERDİ
2.    SİBEL YALÇIN
3.    FERDA BİLGİLİ
4.    EDA ARPACI
5.    ŞENGÜL KEVEN
6.    ESRA TUTUMLU
7.    DUYGU ASLIHAN
8.    HATİCE ÖZKURT
9.    MELİKE ADEM
10.FİGEN HANÇER
11.GAMZE GÖKÇE
12.EDA BALLI
13.AYŞE DERİNÖZ
14.EBRU  ALPBOĞAN
15.GÜLÜZHAN KAYA
16.SERAP GÜLENGEN
17.HÜLYA ULUS
 

Haber , fotoğraf ve metin izinsiz alınamaz.


 
Editör: TE Bilişim