Deplasmanlı bayanlar  voleybol liginde hafta sonu oynanan  zevkli  ve heyecanlı  müsabakada güçlü  rakibini Hem  Konya’da  ve hem de Bor ‘da 3-1 lik skor ile yenen Bor Belediyespor grup maçlarının  tamamlanmasına  2  hafta kala  grubunda  lider tamamlamayı garantiledi, bir maçı eksiği ile  en yakın   rakibinden  3  puan öne  geçti Takımımızın  kalan maçları 26.02.2012  Pazar günü Aksaray Deplasmanında Aksaray  Eğitim Gençlik ile son maçı   04.03.2012 Bor’da Konya İdeal Gençlik Spor ile yaparak  grup maçlarını tamamlamış olacak.

 

Hafta sonu yapılan müsabaka ile görüşlerini aldığımız    Antrenör  Emrah Ragıp ÇALGIN şunları  ifade etti

Tek kelime  süper bir ortamda  süper  bir maç yaptık, bizleri  canı gönülden desteklemeye gelen  seyirciye  sonsuz teşekkürler, herkesi kendilerine  hayran bıraktılar. Galibiyetimizde  büyük payları olduğu kesin o coşkuları ve  centilmenlikleri  örnek davranışlar  sergilediler. Bor Belediyesporu  bağırlarına  bastılar bu son derece önemlidir. Gelinen bu noktada  Bor Belediyespor  bayan voleybol takımı  bu süreçteki bir takım sıkıntılara ragmen başarıları ile  kısa sürede bu ortamın oluşmasını  sağlayabilmiş ise temel  ve sosyal amacına ulaşabilmiş demektir. Sözümüzü tuttuk   gayet başarılı sonuçlar  alarak  grubumuzu  birinci sırada  tamamladık Şimdi  sportif  anlamda üzerine bir şeyler  koymak için mücadele vereceğiz, son iki maçımızdan sonra   nisan ayı  sonları gibi yükselme  grubu maçları olacak ve 8  iyi  takım  arasında yine  birinci olmak gerekecek,  kolay olmadığı kesin ama bunun için mücadele edeceğiz.

 

Son  olarak bu süreçte desteklerini esirgemeyen Başta Belediye Başkanımız Sıtkı Erat’a, Belediye meclis üyelerimize, kulüp Başkanımız Fikret DAŞ’a, basınımıza, taraftarlara   ayrı ayrı  teşekkür ederim.

 

Bölgesel Lig Bayan T Grubu

 

 Sira 

 

Takim

O

G

M

A

V

P

1

 

Niğde Bor Bld.

6

6

0

18

2

18

2

 

Konya Gençlikspor

7

5

2

17

6

15

3

 

Aksaray Gençlikspor

6

3

3

9

9

9

4

 

Aksaray Eğitim Gençlik

6

2

4

6

12

6

5

 

Konya İdeal Gençlik

7

0

7

0

21

0

 

TAKIM KADROSU

EKİN TECZAN (captan)

DUYGU ALTINKAYA KAVUKLU(captan)

MÜNEVVER  ERCAN

EZGİ AĞLAMIŞ

ARZU ÇELİKEL

MERVE TÜRKÜ ARDIÇ

NAZLI KURTMAN

SEREN EKİNCİ

CANSU BULUT

SULTAN GÖKTAŞ

CANSU BAYRAKTAR

 

PINAR ÖZTÜRK

BÜŞRA ÇETİNTAŞ

Antrenör : Emrah Ragıp ÇALGIN

Kulüp Başkanı Fikret  DAŞ

 

 

 

Editör: TE Bilişim