Yeşilay Niğde Bube Başkanı Hayri Yıldız ve yönetim kurulu üyesi Abdullah Taşpınar "Bağımlılıkla Mücadele " konulu bir seminer verdi.

Başarılı Sporcudan Özdemir’e ziyaret Başarılı Sporcudan Özdemir’e ziyaret

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde " Bağımlılıkla Mücadele " konulu seminer verildi. Fakülte öğretmenlik bölümü topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında organize edilen seminer 21.12.2022 Tarihinde saat 15.30 da Niğde Yeşilay şube başkanı ve yönetim kurulu üyesi Abdullah Taşpınar tarafından verildi. Abdullah Taşpınar Yeşilay Derneğinin tarihçesi ve kuruluş amaçlarından bahsederken, başkan Hayri Yıldız ise Yeşilay ''ın faaliyet alanları ve bağımlılıkla nasıl mücadele ettiklerinden bahsetti. Mücadele kapsamında Yeşilay spor kulübünü kurduklarını, sporun bağımlılıkla mücadelede önemli bir araç olduğunu başkan Yıldız Spor Bilimleri Fakültesi  öğrencilerini Yeşilay spor kulübüne üye olmaya davet etti.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersinin sorumlusu ve semineri organize eden öğretim görevlisi Ali Tunç da Bağımlılıkla Mücadele konusunun okul kitaplarında yer alarak öğrencilerin bu konuda bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri semineri ilgiyle izlediler.

Editör: TE Bilişim