Şampiyon Niğde Belediyespor'a Muhteşem Karşılama Şampiyon Niğde Belediyespor'a Muhteşem Karşılama

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik kapsamında sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkati çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak aktif şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi’ kapsamında düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü. 
Etkinlikler kapsamında kurulan stantlarda resim, ebru, hat ve tezhip sanatları, zekâ ve akıl oyunları, maket yapımı gibi el becerilerini geliştirecekleri ve deneyimleyebilecekleri çeşitli sanatsal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sportif faaliyetler, sokak oyunları ve gönüllülük faaliyetleri de yer aldı. 
Her yaştan insanın katıldığı etkinliklerde il müdürlüklerince sosyal medya bağımlılığına dikkat çekilerek, gençlerin meydanlara çekilmesinin amaçlandığı vurgulandı. Sahne kurularak halk oyunları, tiyatro, skeç, konser gibi gösteriler düzenlendi. 
İl Müdürlüklerinin koordinasyonunda gerçekleşen projede gençlik liderleri, kamp liderleri, antrenörler ve gönüllü liderler gençlerin sosyalleşmesi ve keyifli zaman geçirmesi için çalıştı.

Editör: TE Bilişim