Kültür merkezi konferans salonunda gerçekleşen Kongrede partililere seslenen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Batur; ülkede ki sığınmacı sorunun 11 sene öncesinde bu kadar ciddiye alınmadığı ifade etti.

Türkiye’de sığınmacı sayısının 10 milyonu geçtiğini belirten Batur; “ “Biz bundan 1 sene önce 19 Mayıs tarihinde yola çıkarken ülkenin içinde bulunduğu zor durumun farkındaydık. Genel başkanımızın da dediği gibi biz bir nevi kurtuluş savaşı başlattık. Biz bu yola çıkarken, bizler için önemli olan tarihleri, birer sembol haline getirdik. Partimizin ilk kurulduğu tarihi açıkladığımız tarih 19 Mayıs tarihiydi. Parti kuruluşunu 26 Ağustosa getirmemiz. Bunların hepsi seçilmiş tarihlerdi. Biz milli mücadeleye başlarken büyük bir destek göreceğimizin de farkındaydık. Bu zor bir süreçti. Bizim ilk dile getirdiğimiz konu, ülkemizin de güvenliğini tehlikeye atan sığınmacı konusuydu. Genel başkanımız bu sığınmacı konusunu bugün dile getirmeye başlamadı. Sığınmacılar konusu tam 11 yılından beridir süren bir konu. 11 sene önce Suriye’de çıkacak bir savaşı söylerken, ülkemize gönderilecek olan sığınmacılar konusunu söylerken bu kadar ciddiye alınmıyordu. Fakat sayısal olarak o zaman ki başbakanın söylemiyle 200 bin sığınmacı sayısı bizim kırmızıçizgimizdir. Bu sayıları açmak mümkün değildir ifadeleri kullanıldı. Şuan ülkemizde mülteci sayısı 10 milyonu geçti. Bize inanmaya devam edin. Atatürk’ün yolunda ki Türk Milliyetçilerinin ne kadar fazla sayıda olduğunu göreceksiniz. Bu ülkenin vatanseverlerinin hala hayatta olduklarını ve bu ülke için canlarını verebileceklerini göreceksiniz. Bekleyin göreceksiniz.”

Sözcü Televizyonu da Borhaber'i Takip Ediyor :) Sözcü Televizyonu da Borhaber'i Takip Ediyor :)

Zafer Partisi Niğde İl Başkanlığı Birinci Olağan İl Kongresi’nde güven tazeleyen Remzi Atala, Niğde genelindeki teşkilatlanma durumu hakkında bilgi verdiği konuşmasında; 26 Ağustos 2021 Ay-yıldız hareketimiz Zafer Partisi olarak Türk Siyasetinde yerini almıştır. Partimiz kurulduktan sonra kurucu başkan olarak atandım. İl Yönetim Kurulumuzu oluşturarak gerekli onaylar alındıktan sonra Niğde Merkez, merkez ilçemiz ve Ulukışla İlçemizde ki teşkilatlanmalarımızı gerçekleştirdik. Diğer ilçelerimizde de teşkilatlanma çalışmalarımız devam etmektedir.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim