MHP’den Yeşilgölcük belde Belediye Başkan adayı olan Nuran Değirmenci gördüğü ilgiden memnun.


Haber: Selim GÖKEL

 

Milliyetçi Haraket Partisi’nin Niğde’deki tek bayan belediye başkan adayı Nuran Değirmeci’ye gerek Yeşilgölcük beldesinde, gerekse  partilileri büyük ilgi gösteriyor.

 

MHP’NİN TEK BAYAN ADAYINA MERKEZ DESTEĞİ BÜYÜK

 

MHP’nin Niğde’deki tek bayan adayı Nuran Değirmenci’yi desteklemek amacı ile geçtiğimiz günlerde Yeşilgölcük beldesine giden,  Niğde Belediye Başkan Adayı Fikrek Çıtırgı’dan sonra MHP Eski Milletvekili Mümin İnan’da Nuran Değirmenci’ye destek verdi.

 

MHP Eski milletvekili Mümin İnan, Yeşilgölcük beldesinde beraberinde belde belediye Başkan Adayı Nuran Demirci ile birlikte esnaf gezdi.

 

MHP’nin tek bayan belediye başkan adayı için Yeşilgölcüklülerden destek isteyen Mümin İnan,  Nuran Değirmeci’nin   seçilmesi halinde  her türlü desteği vereceklerini belirtti.

 

Gölcüklülerden ve Niğde merkez siyasetinden tam destek alan Yeşilgölcük belde belediye Başkan Adayı olan Nuran Değirmenci yaptığı açıklamada ; Sağolsunlar, partimin büyük desteğini görüyorum. Gerek Mümin Bey, gerek Niğde merkez adayımız Fikret Bey, gerekse il başkanımız Bayram Güç bey bizi yalnız bırakmıyorlar.

 

Ben Yeşilgölcük’ün bu güne kadar ki makus talihini yeneceğim.  Bu topraklarda yetiştim,  bu toprakların ne denli sahipsiz olduğunu biliyorum. Burada umutları yeşerteceğim. İnşallah Gölcüğümüzü layık olduğu noktaya getireceğim. “dedi.
 

SORUNA HAKİMİM,  ÇÖZÜMÜ İÇİN PROJELERİM VAR 

Nuran Değirmenci konuşmasının devamında,  belde için bir çok proje hazırladıklarını da söyledi. Değirmenci ; Beldemizde içme suyu sorunu var. Öncelikle bu sonunu çözeceğim.  İşsizlik var, ulaşım sorunu var. Kilitli parke fabrikası açılmasını sağlayacağız,  üreticilerimiz için kooperatifleşmeye öncü olacağız.  Niğde’ye ulaşım konusunda belediye olarak  girişimlerimiz olacak. Pazar yerimizin üzerini kapatacağız.  Yağmur yağdığında beldemizin belli noktalarına sel geliyor. Buralarda alt yapı sorunlarını çözeceğiz.  Yeşilgölcüklü çocuklar her şeyin en iyisine layık, çocuk parkları oluşturacağız.  Kadınlarımızın üretime katılımı için projelerimiz var uygulamaya koyacağız. Gölcük’ün sorunlarını biliyor, çözümleri konusunda belediye olarak neler yapılabilir onu da çok iyi biliyorum”dedi.

 

Gölcük’te bir çok kesimden büyük destek aldığını,  şehir dışından bir çok kişinin desteklerini bildirdiğini belirten MHP Yeşilgölcük Belediye Başkan Adayı Nuran Değirmenci, Allah’ın izni Gölcüklülerin desteği ile  Yeşilgölcük’ü  bulunduğu unutulmuş noktadan çok ileriye götüreceğini de söyledi.


 

Editör: TE Bilişim