Hakkari’de  sivil olarak çarşıda bulunurken alçakça şehit edilen üç askerimizin haberleri için yayın yasağı getirildi. Konu ile ilgili çok güzel bir haberimizi yayınlamadık.  Yayın yasağı internet siteleri ve sosyal medyayı da kapsamasına rağmen, sosyal medya yasağı dinlemedi… Konu ile ilgili sosyal medyada adeta infial vardı.
 
Bir çok Ak Parti yöneticisi sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayınladı. Bu yayınlar gerek facebook gerekse twitter’dan protesto edildi, paylaşılan mesajlara çok ağır ithamlı yorumlar yazıldı.
 
Başsağlığı mesajı yayınlayanlardan birisi de Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir’di.
 
Özdemir,  facebook hesabından başsağlığı mesajı diledi. Ancak Özdemir mesajını; …Bu hain saldırıyı yapan alçaklar hesabını verecek. Türkiye'nin çözüm sürecini sabote etmek isteyenlere karşı tek vücut olacak ve asla izin vermeyeceğiz.”şeklinde bitiyordu.

ONLARCA YORUM SİLİNDİ... 
 
Çözüm sürecinin sabote edilmesi cümlesi Emrah Özdemir’in takipçilerinin tepkisini çekti. Yüzlerce tepki mesajı yazıldı ancak tepki mesajları hemen silindi.

Yorumlarının silinmesine de tepki gösteren takipçiler, yazdıkları yeni yorumlarla  Emrah Özdemir’i zor durumda bıraktı.
 
Emrah Özdemir’in mesajının altına yorum yazanlarından birisi de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin özel kalem müdürü Bilal Aydın idi. Aynı zamanda Niğdeli olan Bilal Aydın,  İl Başkanı Emrah Özdemir’in mesajının altına aşağıdaki yorumu yazdı.
 
 
 
 
Bunun gibi bir çok yorum yazıldı… Bilal Aydın’ın yorumu kaldı ancak, bir çok yorumun silindiği görüldü. Bu durumu yaşayan sadece Başkan Emrah Özdemir değil, Sosyal medya da takip ettiğimiz kadarı ile bugünlerde Ak Partililerin işi epey zor… 

Haber: Burcu ÇOPUR







Editör: TE Bilişim