Ak Parti Bor Belediye Başkan Adayı Serkan Baran Belediyeciliğin  özünde hizmet olduğunu ancak çok geniş bir kavram  ve uygulama alanları olduğunu bunu da kanun ve mevzuata uygun en verimli şekilde kullanacaklarını belirtti.
 
BELEDİYECİLİK ÇOK GENİŞ BİR KAVRAM  HAKKINI VERECEĞİZ
Ak Parti Bor Belediye Başkan Adayı Serkan Baran, Belediyecilik kavramının çok geniş olduğunu, özünde  hizmet olarak nitelendirilen Belediyeciliğin sadece temel ve mecburi uygulamaları olan  halka sağlıklı su sağlamak, çöp toplamak, sosyal alanlar oluşturmak, şehrin imarına, mimarisine  yön vermek olmadığını bütün bunların yanında Belediye kanunun, mevzuatının çok kapsamlı, çok amaçlı  ve sıra dışı  uygulamaların yapılmasına imkan verdiğini bunu da en verimli şekilde   değerlendireceklerini söyledi.

AYRIŞMA YAPMADAN HEP BERABER YÖNETECEĞİZ
Bor Belediye Başkan Adayı Serkan Baran;  Bor Belediye Başkan adaylığımdan sonra Bor Belediye Meclis adaylarımızı da titizlikle oluşturduk. Oluşan ekibimiz halkımızın büyük teveccühüne mazhar oldu.  Allah nasip eder ve seçilirsek  meclisimize getireceğimiz Bor İlçemiz ile ilgili projeler, uygulamaları inanıyorum ki bütün partilerin meclis üyeleri ile birlikte büyük çoğunlukla kabul görecek, desteklenecek, ilçemizi hep beraber yöneteceğiz. Halkla, meclis üyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, bilgi ve tecrübe sahibi kesimlerle,  hiç  ayrışma yapmadan, şevkle bir belediye yönetimi gerçekleştireceğiz” dedi.
 
BOR İLÇESİNİ YARINA HAZIRLAYACAĞIZ
Başkan Adayı Serkan Baran, gençliğinden kaynaklı çalışma heyecanı ve ekibi ile  geniş bir ufka sahip olduklarını  belirttiği açıklamasında;  İlk aşamada ilçemizin acil sorunlarına parmak basacağız. Hizmetlerimizi kısa vadeli, yani hızla çözülmesi gerekenler, orta vadeli ve uzun vadeli uygulamalar  olarak bölümlere ayırdık. Bir yandan acil yapılması gerekenleri hızla uygulamaya sokarken, aynı zamanda da  ilçemizin,  ilçemizin 30-40 yıllın hedeflerini oluşturacağız, bunun temellerini atacağız. Bir beş yıllık dönem için değil, biz olalım olmayalım hiç önemli değil.  Oluşturacağımız hedefler, geliştireceğimiz planlar, projeler bugünü kurtarmak için değil yarına hazırlanmak için olacaktır” dedi.
 
BOR İLÇESİ ESKİ DİNAMİZMİNE KAVUŞACAK
Bor İlçemizi eski günlerindeki özlediğimiz dinamizmine, ekonomik kazanımlarına, binlerce yıldan beri süregelen tarihi ve  kültürel vizyonuna,  kaliteli  sosyal yaşamına kavuşturmanın çabası içinde olacağız. Adına, tarihine, insanına yakışır bir Bor için çalışacağız. Bunun sorumluluğunu hissediyoruz. Bunu da halkımızın desteği ile  başaracak güçteyiz” diyerek sözlerini tamamladı.
 
Editör: TE Bilişim