İl Genel Meclisi’nin Aralık ayı olağan toplantısı yapıldı. İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Toplantı Salonu’nda İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit Başkanlığında, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol ve Meclis Üyelerinin katılımıyla dün saat 10.30’da gerçekleştirilen toplantıda, İlimiz Merkez SYDV Mütevelli Heyetine Mehmet Koç ve Yılmaz Ülkü isimli hayırseverler seçildi.

Toplantı kapsamında ayrıca İl Genel Meclis Başkanlığına önerge sunan MHP Grubu İl Genel Meclis Üyeleri, önergede rüzgârdan elektrik enerjisi elde etme çalışmaları üzerinde durulması gerektiğini belirtti.

SYDV Mütevelli Heyeti Seçildi

İl Genel Meclisi 2. dönem Aralık ayı toplantısı birinci birleşim gündemi için bir araya geldi. Toplantıda ele alınan gündem maddesinde 5263 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunun 19. maddesine istinaden 2012 yılı faaliyet dönemi için İlimiz SYDV Mütevelli Heyeti’nde görev yapmak üzere 2 hayırsever vatandaşın seçilmesi konusu görüşüldü. Yapılan görüşmeler neticesinde İlimiz SYDV Mütevelli Heyetine Mehmet Koç ve Yılmaz Ülkü seçildi.


Gündem maddesinin görüşülmesinin ardından MHP Grubu adına İl Genel Meclis Başkanlığına bir önerge sunan İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Uzun, Tahsin Eren ve Hüseyin Koçaklı,  rüzgârdan elde edilen elektrik enerjisi üzerine yoğunlaşması gerektiğini belirtti.



Editör: TE Bilişim