Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kızılca ve Çukurkuyu’yu ziyaret etti. CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi ile Kızılca ve Çukurkuyu Kasabalarını ziyaret eden Gürer, Kızılca ve Çukurkuyu Kasabası bölgesinde hayvancılığın yaygın yapıldığını ve bu bölgede Hayvancılık Organize Sanayinin kurulmasının bölge halkının yararına olacağını söyledi.

 Kızılca ve Çukurkuyu Kasabasında kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet eden, sorunları dinleyen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Milletvekili seçildiğinden beri bölge sorunlarını sürekli gündeme taşıdığını ve  Niğde İlinin gelişimi için çaba ve çalışma içinde olduğunu ifade etti.

Çukurkuyu Kasabası ve Kızılca’nın bölgede önemli tarım ve hayvancılıkla geçim sağlayan iki bölge olduğunu, bu bölgede  tarım ve hayvancılık alanında yatırımların yapılmasının  bölgede gelişim için ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Son yıllarda  pancar dışında ürünlerin bölgede  geniş bir alanda ekilip dikildiğine dikkat çeken Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  Niğde’de  çok köy kasabada olduğu gibi  bölgede de  geçmişte yapılan devlet binalarının harap ve bakımsız kalmasına çözüm üretilmesinin gerekliliğine de vurgu yaptı.

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer iş alanlarının artırılması, göçün durması için köy ve kasabalara önem verilmesinin şart olduğunu da söyledi.

Editör: TE Bilişim